Husvarme og masse vann!

Etter å ha overtatt den splitter nye leiligheten vår i juni begynte vi å flytte inn. Vi leide bil og startet med det samme. Vi hadde god hjelp i mine foreldre. Pappa og Stian kjørte og bærte, jeg ammet og ryddet (Hannah-Emilie var jo bare en uke gammel). Og mamma hun vasket og pakket. Det gikk virkelig unna. I løpet av tre døgn var vi ferdig flyttet og leiligheten vi bodde i vasket ut.

Så startet vi livet i vår helt nye leilighet! Mitt helt eget hjem. For første gang flyttet jeg inn i noe som var mitt!

Sommeren var tung og regnfull. Vi hadde ikke mange soldager. Det resulterte i at vi koste oss masse innendørs i leiligheten vår. Det gikk ikke lange stunden før vi kjente på det; her trivdes vi virkelig!

Men lykken skulle bli kortvarig. En dag i august, etter en god og varm dusj, merket jeg det. Bade hadde fått en stor dam! Og det rare var at denne dammen, den var på mottatt side av rommet enn der dusjen var. Vannet rant ut av dørstokken....

Jeg ble rimelig overrasket, men tørket vekk vannet i den tro at dette var Lars-Andreas som hadde sølt noe. Men problemet fortsatte, stort sett hver gang vi dusjet. Så vi kontaktet utbygger.

Én kommentar

kineli

10.06.2016 kl.20:18

god helg :-)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits