Naiv og godtroende til byggebransjens cowboy!

Det er Oktober 2014. Vi har vært på hus jakt en stund nå. Lei av priser og budrunder vi ikke kan matche. Plutselig dukker det opp noe spennende og interessant på Finn. En ny 4- mannsbolig som skal bygges i ett område vi kan trives i. Fastpris, vi slipper budrunder. Helt nytt, vi kan flytte rett inn og bare nyte det. I nøkkelinformasjonen får vi se en nydelig, hvitmalt 4-mannsbolig. Kartet viser tydelig at vi får hver vår uteplass. Perfekt for oss med små barn! Hage får vi og! Alt er jo perfekt for oss med små barn. Vi meldte vår interesse.

Det går litt tid før vi får vite at vi var de første som meldte interesse og at vi dermed har førsterett på en leilighet. Vi kan også velge fritt hvilken vi ønsker. Selvsagt velger vi en i første etasje. Egen uteplass og en stor hage er ett must!

De begynner å bygge. Vi er ofte innom for å se utviklingen. Det tar form, litt etter litt. Tid for ferdigstilling er høsten 2015.

Når vi er innom ser vi det går raskt! Vi sender Mail til utbygger og lurer på om vi får noe ca dato/mnd for overtagelse. De overrasker oss med å si det sikkert blir sommer 2015. Vi er jo super happy!

Hannah-Emilie er ett døgn gammel når vi får tlf. Dere kan overta neste uke vist dere klarer å ordne det med banken. Vi satte himmel og jord i bevegelse og ting ble ordnet i rekord fart! En uke senere står vi inne i leiligheten. Det er første gang vi kjøper noe helt nytt, første gang på boligmarkedet. Vi står foran ett papir. Utbygger pusher på. "Bare skriv under her dere, så får vi kommet oss til neste leilighet." Vi er i en form for lykkerus. Dumme og naive. Ny i gamet. Vi signerer med ett smil!

Men det skulle vi aldri ha gjort!

Velger å ikke skrive alt i ett innlegg. Det ville blitt fryktelig langt. Så fortsettelse følger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits