De fikk oss til å smile!

Det gjør alltid vondt i mammahjertet når de små er syke. De skjøre små kroppene som tåler så lite.

Hannah-Emilie har vært syk siden søndag. Hun holder ikke på mat og drikke. Det meste kommer i retur, enten den ene eller den andre veien. Og når noe sånn pågår over så lang tid, så blir man til slutt dehydrert. Noe vår lille snupp ble..

Men noe som er typisk er at man alltid må stå på sitt for å bli hørt. I går, onsdag, dro jeg på legevakten med Hannah-Emilie. Hun var slapp, blå rundt øynene og sov stort sett hele dagen. Legen på legevakten sa hun ikke så særlig dehydrert ut, så vi kunne nok bare dra hjem igjen. Men jeg insisterte på at hun konfronterte med en barnelege. Hun ringte barneklinikken på Haukeland som sa vi skulle komme opp for en sjekk. På Haukeland var det bare å vente. Ting tar alltid tid på sånne plasser. Sykepleieren sjekket sitt, så kom legen og til slutt de som skulle ta blodprøver. Klokken nærmet seg 23:00 og vi fikk beskjed om at vi bare kunne dra hjem. Så ville de ringe oss med svar på blodprøvene. På vei ut døren kom legen løpende. Ganske så overrasket over prøveresultatene. Hannah-Emilie var dehydrert og vi måtte bli. Da knakk en sliten mor sammen og det ble en del tårer.

Vi på innlosjert på isolat og Veneflon ble satt halv 2 om natten, og så fikk hun en god dose med saltvann. Når den var tom fikk hun så en mikstur med diverse for å hjelpe kroppen litt.

Dagen derpå var det en sliten mamma og en sliten Hannah-Emilie som satt på rommet da det plutselig kom noen utenfor vinduet vårt. Det var to helt nydelige sykehusklovner. Til tross for Hannah-emilie's unge alder så man tydelig at dette var kjekt. De gjorde ablegøyer utenfor vinduet og både hun og jeg smilte stort. Dette var gøy og en super ting å oppleve i en litt trist og kjedelig hverdag. Når de gikk ble Hannah-Emilie lei seg, helt tydelig at hun ville se mer. Så i dag gikk det opp for meg hvor viktig arbeidet sykehusklovnene gjør er! For en glede de sprer. Ikke bare til barna, men også til oss voksne. Og det at de tar seg tid til barna på isolater også, på en så enkel måte at de bare holder seg utenfor vinduet. Tusen takk for at dere gjorde dagen vår fargerik! Og takk for hjertet på vinduet.

Som en takk har jeg opprettet en innsamling for sykehusklovnene sitt generelle arbeid. Og jeg håper akkurat du vil støtte de! Innsamlingen finner du på denne linken: https://no.betternow.org/fundraisers/stott-noen-som-far-deg-til-a-smile

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits