Sommer og skrubbsår

Endelig har vi fått en forsmak på sommeren her i Bergen. To dager på rad har gradestokken sniffet på 25'tallet. Svetten har rent og solen har skinn fra blå himmel. Det er nydelig! Vi har funnet frem sommerklær og pakket vekk ullet. Og med sommerklær, bare knær og utelek så blir det en del skrubbsår.

Og i dag var det ikke ungene som klarte det, men mor i huset. Nemlig meg! For når sommeren titter frem kommer også sykkelen frem fra boden. Og i år er det på tide at 5 åringen lærer seg å sykle. Så den helt nye blå og orange DBS sykkelen til poden ble tatt med på parkeringen for en prøvetur. Hjelmen på, en entusiastisk gutt og en små nervøs mor. Så var det bare å sette i gang!

Men å holde en sykkel, med en gutt som vingler frem og tilbake, det er ikke bare bare. Så i det sykkelen shiner til høyre slenger mor seg til venstre. Guttungen fortsetter å trø for harde livet, noe som resulterer i en pedal som skraper opp hele leggen til den lettere stressa moren. Hurra!

Så da var det bare å bite tenna sammen, finne frem pirat plaster og plastre. Så nå er mor hel og fin (sånn nesten), leggen er en fornøyd enøyd pirat og sønnen er klar for nye eventyr på sykkel!

Så får vi se da, om han lærer seg å sykle i løpet av sommeren!

Én kommentar

Einar Jenssen

09.05.2016 kl.19:31

Stå på. Øvelse gjør mester

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits