Når fire blir fem!

Som overskriften sier, plutselig gikk vi fra å være en familie på fire til å bli en familie på fem.

Lars-Andreas og jeg har lenge snakket om det å få oss ett lite familiemedlem til. Drømmen har vært der og vi har lekt med tanken. Og plutselig dukket det opp. En annonse på en kjøp og salg side på Facebook. Hamster gis bort! Jeg var rask med å melde min interesse. Jeg var først faktisk! Og jeg var ikke den eneste. Men siden jeg var først fikk vi muligheten, og den tok vi.

Onsdag kveld kom lille Lise inn i livene våre. Hva hun het før vet vi ikke, men navnet ble bestemt ganske så raskt! Det skulle være Lise. Da vi ikke kjenner noen som heter Lise fra før, så synes jeg det var ganske morsomt at Lars-Andreas tok det navnet ut av det blå. Neste morgen når han skulle i barnehagen sto han i døren og gråt. Han var trist fordi han kom til å savne Lise når han var vekke.

Lars-Andreas er en svært omsorgsfull person. Etter han fikk Lise, så løper han inn på rommet med en gang han kommer fra barnehagen. Buret er det første han ser i når han står opp om morningen, og han må alltid sjekke henne flere ganger om dagen. Han bryr seg virkelig. Han viser glede! Det er virkelig godt å se! Å få seg en liten venn har gjort godt for han!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits