Historien min i media!

Som mange av dere husker hadde jeg for en stund siden ett innlegg om det å være søster til en rusmissbruker. Jeg delte en historie fra mitt perspektiv, som søster, pårørende og nær familie. Hvordan jeg så min egen, trygge storesøster forfalle. Hvordan jeg plutselig ble "storesøster" til to barn jeg egentlig var tante til. Hele historien skrevet av meg kan dere lese HER! 

Historien min ble lest av mange. Jeg hadde flere tusen klikk på bloggen min i løpet av få dager. Det var tydelig at det fenget mange. Kanskje mange kjente seg igjen? Historien ble også plukket opp av bladet Allers, og denne uken kom det på trykk. Med overskriften "Kan hun ikke bare dø?" fikk jeg meg ett slag i trynet... for det ble så ekte. Alle tankene jeg hadde den gang. For det var jo slik jeg tenkte noen ganger, dessverre... Jeg anbefaler alle å kjøpe bladet for å lese om Iris og meg. Og det er bare å forberede seg på en tåre eller to. For det er tøft, tøft å lese. Selv for meg som faktisk har fortalt det som står skrevet.

 

Bildene i artikkelen er så som så. Men heldig vis er det ikke de som skal ha hoved fokus. Min nydelige sønn, Lars-Andreas er med på ett av bildene. Og han var stolt som en hane når han trappet opp i barnehagen for å vise. Han vet ikke hva artikkelen handler om, og han har heller ikke spurt. Og han har heller ikke bete seg merke i bildet av en ruset Tante Iris like over bildet av han. Han elsker tante Iris, og hun betyr så utrolig mye for han. Og det er det som er hans fokus. Tante Iris og han som smiler sammen, og viser stor glede. For de kan være bestevenner, resten av livet!

#media #tante #rus #søster #allers #mamma #mor 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits