Ny briller, ny meg! (med rabattkode)

#sponset

 

Endelig kom de nye brillene mine fra Extra Optical! Lappen lå i postkassen min rundt halv 10, og jeg var på posten samtidig som postmannen var der for å levere dagens pakker. Så med en del ekstra arbeid for den ungen mannen bak disken, så hadde jeg pakken i hendene. Og jeg var ikke før kommet ut i bilen før jeg hadde brillene på nesen. Og jeg er super fornøyd! 

Brillene jeg gikk for heter portsmo lilla. Det er litt større briller enn jeg er vandt med. Og det var noe jeg ønsket. Jeg ønsket noe helt nytt. Det er utrolig hvor mye en brille kan forandre ansiktet ditt og det er viktig å føle seg vell. Og jeg er strålende fornøyd! For det første så satt brillene som støpt. Brillene jeg har brukt tidligere, som koster mer enn dobbelt så mye, har aldri satt like bra. De har hele tiden sklidd ned på nesen, og jeg har lagt meg en uvane der jeg har "hipset de opp" med neseryggen. Det slipper jeg nå! Og så var de jo så lekker. Jeg føler meg virkelig vell i disse brillene. Dette er en brille med stor personlighet! Portsmo brillene finnes også i svart for de som måtte ønske det. 

Nettbutikken Extra Optical er absolutt å anbefale! De har god kundeservice og oppfølging av kunden. Fri frakt og full returrett. Og 100% prisgaranti for å garantere deg som kunde Norges rimeligste briller. De har også ett bredt utvalg av briller, solbriller og (noe som var nytt for meg) sportsbriller. Så er du på jakt etter nye briller, så ikke ruiner deg hos en optiker, men sjekk ut nettbutikken Extra Optical!

Og så, til slutt, en super nyhet! Alle lesere av bloggen min får 15% rabatt oppå allerede gode priser når du bruker koden viventer15.  Så hva venter du på? 

#extraoptical #briller #bliny #brillefin #mamma #mammablogg #viventer #rabatt

Én kommentar

Iselin Renée

28.04.2016 kl.12:15

Så fine briller :)

Lars-Andreas og mamma

28.04.2016 kl.13:30

Iselin Renée: takk :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits