Kreativ, hvem jeg?

I helgen var vi i konfirmasjon. En av mine mange nevøer (har faktisk 5 stk) konfirmerte seg. Han valgte, akkurat som tanten, og konfirmere seg borgerlig. Eller som det nå heter, humanetisk konfirmasjon. Seremonien foregikk i bergens storstue, Grieghallen. Og når jeg satt der følte jeg meg akutt gammel! Det gikk plutselig opp for meg at det var 15 år siden jeg satt på scenen, siden jeg mottok kursbevis og blomst. Bunaden min er 15 år gammel... Er jeg virkelig så gammel?

Nok mimring, over til overskriften! Jeg bestemte meg for å være kreativ når det gjaldt konfirmasjonsgaven. Som de fleste konfirmanter ønsket også min nevø seg penger. Men det å gi en tusenlapp i en konvolutt synes jeg er kjedelig og oppbrukt. Så vurderte jeg pengetre, men til en 14 åring er kanskje ikke det så kult! Takket være Google, så fant jeg en enkel men kreativ måte.

Jeg dro på IKEA og kjøpe en blå ramme, skrev ut ett helt enkelt A4 ark med LOMMEPENGER som overskrift. Så klippet jeg av en lomme på en bukse til Lars-Andreas som var blitt for liten. Til slutt tok jeg to 50-lapper, to 200-lapper og en 500-lapp og puttet oppi lommen. Så la jeg lommen og arket i rammen. Resultatet ble perfekt! Og jeg var super fornøyd. Og jeg tror nok konfirmanten var fornøyd også. En gave blant konvoluttene var litt ekstra spennende.

Har du laget noen kreative gaver?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits