Vi har fått en nabby i hus

#sponset

Babyer som sover ute, babycall som må stå i veggen, hvordan i all verden løser vi den? Joda, vi har vinduet i stuen på gløtt.... Super løsning når det er 3 grader ute! Eller ikke?! Det blir fort kaldt i stuen. For meg ble da løsningen en Nabby babycall, ett supert produkt!

Nabby er en liten og praktisk babycall, utviklet i Danmark. Den har bluetooth forbindelse og er kompatibel med android, nettbrett og iPhone. Rekkevidden er på opptil 340 meter. Og etter bare en times hurtiglading har du batteri i opp til 70 timer!

Og en enklere babycall skal du lete lenge etter. Jeg pakket babycallen ut av esken, hurtigladet den og hengte den på vognen. Så lastet jeg ned nabby appen på min iPhone, tastet inn de nødvendige opplysningene og koblet den til. Med bare en knapp å trykke på er det så lett som bare det! Så var det bare og legge Hannah-Emilie i vognen.

Og nabbyen fungerte supert. Jeg valgte å kjøpe ekstrapakken som kostet meg 11,- for å få det lille ekstra. Da kunne jeg se hvor lenge hun hadde sovet, temperatur der hun sov og jeg kunne lytte til henne når jeg selv ønsker. Men dette er ikke nødvendig.

Og når snuppa våknet i vognen sin satt jeg på Facebook, og plutselig kom det opp en melding på tlf om at Hannah-Emilie trengte min oppmerksomhet. Genialt!

Så en Nabby Babycall er absolutt å anbefale! Løp og kjøp!

#nabby #nabbyworld #nabbynorge #nabbybabycall #mamma #mammablogg

3 kommentarer

24.04.2016 kl.19:33

Den var jo super😍😍. Alt du klarer å få fatt i😂😂.

Lars-Andreas og mamma

24.04.2016 kl.20:42

Anonym: den er helt genial!

Marianne

25.04.2016 kl.20:13

Vi har denne også. Bruker den hele tiden! Kjempe fornøyd :-D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits