Det slitte skal bli nytt - mor skal bli ny!

 #sponset

Ny dag nye muligheter. Eldste er levert i barnehagen, og yngste sover dagens første dupp. I Bergen er bergensværet tilbake for fult etter en nydelig helg. Det er surt og kaldt. Nesten så jeg må finne frem igjen både ull og boblejakke. Men jeg velger å vente, og heller leve i troen om at varmen snart kommer! Det jo vår, er det ikke?

Til tross for det dårlige været og de lave temperaturene har jeg noe å se frem til denne uken. For denne uken skal nemlig de slitte, ripete brillene mine byttes ut. Og med nye briller, så blir mor som en ny person! Nytt designe på brillene har mye og si for helheten, og jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å bli fornøyd. 

Denne gangen har jeg gått for lilla briller. De er også litt større en de jeg har i dag. Jeg har vært og prøvd lignende briller fysisk i butikk. Men siden prisen der er så høy, så er det jo supert at nettbutikken Extra Optical har moteriktige briller til lav pris. Brillen jeg har valgt har en komplett pris på 395,-. Og hva er vell det mot lignende briller i butikk som har en komplett pris på 5 ganger så mye? Jeg er så fornøyd med valget! Brillen heter portsmo lilla. Denne modellen har de også i svart, men jeg elsker lilla så der var ikke valget vanskelig! Så nå ser jeg virkelig frem til å få brillene i posten. På tide å føle seg litt fresh igjen! 

Annbefaler alle å sjekke ut extraoptical.no der det for øyeblikket er vårsalg på briller! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits