Jeg har en tilståelse å komme med - det var nemlig meg!

Ja, som overskriften sier. Jeg har en tilståelse og komme med. Jeg har gjort noe fryktelig gale. Jeg skjønner ikke hva som gikk av meg, men mulig jeg var handlingslammet i gjerningsøyeblikket. Ja, handlingslammet av sjalusi tenker nok du. Men jeg følte det ikke sånn. Jeg følte meg ikke sjalu. Men kanskje underbevisstheten min var det? Til mitt eget forsvar kan jeg si at jeg i gjerningsøyeblikket var i sjokk. Og når jeg da valgte å bruke min ytringsfrihet, så var jeg fortsatt i sjokk. Og jeg må også få beklage til barna mine, som en gang i fremtiden kan finne ut hva jeg gjorde, og vist nok bli flau. 

For det var faktisk jeg som skrev den kommentaren. Kommentaren på facebooksiden til mammaen til Michell. Den kommentaren hun har viet ett helt innlegg på bloggen sin til. Den kommentaren hun får tusen vis av klikk på bloggen sin for.

Det var faktisk jeg, en to barns mamma fra Bergen. 

Men over til realiteten. Jeg har absolutt ingen til å unnskylde meg for. Jeg har definitivt ikke sagt eller gjort noe fryktelig gale. Jeg har brukt ytringsfriheten min. Jeg har sagt min mening. Jeg har ikke sagt noe stygt til noen eller raket ned på noen, tvert om. Jeg nevnte faktisk at det var en bra kropp, noe som jeg også står for å ha sagt. Jeg bare sa min personlige mening om det å legge ut ett nakenbilde av seg selv på nett. Hvordan jeg selv ville reagert om jeg hadde funnet mammaen min stående slik når jeg googlet henne. Hvor flau jeg faktisk hadde vært. Og hva om tenåringskjærestene mine hadde googlet det. Eller gutta i klassen? Jeg hadde ikke følt meg så høy i hatten da dessverre. Og jeg var og er ikke alene om å mene det jeg mener. I skrivende stund har 244 stk trykket liker på kommentaren min, og det kommer flere og flere kommentarer på facebooksiden om andres meninger og tanker rundt dette bilde. Og jeg kan vel si som Anna selv sier i ett intervju til nettavisen nylig (ang en annen sak vell og merke.) 

- Jeg er dønn ærlig. Jeg er den første som skryter, men jeg er også den første som sier i fra. Det følte jeg var riktig her, skriver Rasmussen. Og det kan vel jeg si også da? Jeg er dønn ærlig. Jeg er den første som skryter, men jeg er også den første som sier i fra. Noe jeg gjorde når jeg skrev min kommentar på facebook! 

Jeg er fast leser av bloggen til Anna. Noen mener kanskje jeg burde være flau over å si det, men det er jeg altså ikke. Men jeg leser ikke den bloggen for å se ett nakenbilde av Anna når hun endelig får dusje alene. Det finnes vell 1000 andre måter å få frem det budskapet på? 

 

 

 

#mamma #mammatilmichelle #viventer #mammablogg #minmening

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits