180 i puls klokken 05:10

Den følelsen når du våkner. Det er mørkt i rommet. Du trykker på tlf og ser klokken er 05:10. Hjertet dunker plutselig ekstremt fort og pulsen er helt sikkert på 180!

Den lille snuppa som vanlig vis rundt denne tiden våkner for nattpupp nr to, ikke har vært våken en eneste gang. Du vrenger hjernen for å være helt sikker. Nei, hun har ikke vært våken.

Du sniker hånden forsiktig mellom sprinklene. Hjertet dunker fortsatt ekstremt fort! Du kjenner den lille kroppen. Så finner du brystkassen og kjenner. Først kjenner du ingen ting og pulsen stiger (om mulig) ennå litt til. Men så er det bevegelse. Den lille kroppen har nok kjent mammas hender og begynner å bevege på seg. Akkurat som hun sier "slutt å plage, jeg vil sove". Man puster lettet ut! Legger hodet på puten igjen og.... sovner definitivt ikke. Pulsen er fortsatt høy og man blir liggende og tenke. Løse verdens problemer. Når man egentlig kan sove... Men sånn er det å være mamma. Vi er alltid på vakt!

Regner med alle som har små barn har opplevd dette. Og så tenker man gjerne "juhu, skal hun begynne å sove rundt nå?!" Men der tar man som oftest feil. Neste natt er vi tilbake til samme gamle rutinen!

Ha en strålende helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits