Jeg lar meg provosere (obs:ekkelt bilde)

I går var det nok en nydelig dag. Lettskyet vær med deilige temperaturer. Dagen ble brukt sammen med verdens beste barselgruppe, og ettermiddagen/kvelden tilbragte Lars-Andreas og jeg sammen med barnas turlag.

Turen denne onsdag ettermiddagen gikk i Rambergsveien. Kveldsmattur med godt oppmøte! Var mange som ville benytte seg av denne fine ettermiddagen.

Turen gikk på en kjempe fin tursti. Trær på begge sider. Til slutt kom vi til en åpning. Der var det benker og en nydelig utsikt. Der stoppet vi! Alle koste seg med litt kveldsmat og masse lek! En kjempe koselig tur for store og små!

Men....! Så over til det som provoserer meg! Langs denne fantastisk flotte turstien var det ikke langt mellom hundebæsjene. Det var mengder! Gang på gang måtte jeg rope til Lars-Andreas "ikke trakk der, der er det en hundebæsj." Hva er problemet til de som har hund, går på tur, men velger å ikke plukke opp hundebæsjen? De ødelegger en fin tursti der barn og voksne går daglig. Og jeg er sikker på, trakker de en hundebæsj selv så kommer det nok noen gloser fra de også! Kan du ikke plukke opp en bæsj etter hunden din så ikke skaff deg hund heller!!! Hundebæsj under sko er noe av det verste som finnes.

Og til dere som faktisk plukker opp hundebæsjen. Klapp på skulderen til dere. Men husk å ta med posen til nærmeste søppel, vist ikke er det lite vits!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits