Og jeg er ikke tante til dine barn.

Det er ikke ofte jeg deler andre bloggere's blogg innlegg her. Men i dag blir jeg nødt! Bloggen MANNomALT er en blogg jeg faktisk ikke hadde hørt om før, inntil i dag. Bloggen skrives av Eirik. En helt alminnelig ung mann som jobber i barnehage. Og i helgen tok han opp ett kjent "problem" blandt oss barnehageansatte.

Dette er noe jeg ofte har diskutert med venner og familie. Og måten Eirik skriver det på var så utrolig bra! Akkurat slik tenker og føler jeg det også. Jeg har definitivt ikke brukt 3 år av mitt liv på høyskolen for å utdanne med til tante.

Tante var noe jeg ble i en alder av 7. Jeg ble rett og slett bare kastet ut i rollen. Ingen nevnte noe om utdanning da. Jeg var akkurat startet på barneskolen og hadde mer enn nok med å lære og lese og skrive. Heldig vis tok jeg rollen på strak arm og besto med glans! Selv uten utdanning.

For jeg valgte å bruke 3 år av mitt liv på høyskole for å utdanne med som førskolelærer. Jeg jobber i dag som pedagogisk leder og mitt navn er Anne (Eller Anne Cecilie for de som måtte ønske det.) og tante, det er noe jeg er på fritiden min!

Anbefaler alle å lese innlegget til MANNomALT HER! Det er så bra skrevet så heder og ære til denne mannen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits