Jeg leser jo bare krim!

Jeg er ikke så veldig god på å sette meg ned å lese en god bok. Det er noe jeg stort sett bare gjør når jeg er på syden ferie. Da kan man ligge strak ut på en solseng (når gubben tar ungene) og bare nyte det.

Min favoritt sjanger må være krim. Jeg kan ikke huske å ha lest noe annet enn krim i voksen alder. En gang i mine yngre dager måtte jeg lese Mio min mio, men det var bare fordi skolen tvang meg til det. Jeg liker også best krim fra mine lokale "helter". Så det har gått mye i Gunnar Stålesen sine varg Veum bøker, og Jørgen Jæger sine bøker om politimester Ole Vik. Begge forfatterene skriver lettleste bøker med mye spenning. Bøker som er vanskelig å legge fra seg. Så krim er tingen for meg!

Men rett før påske kom jeg over en trailer. En ny film som skal komme på kino. Filmen var basert på boken til Jojo Moyes, Et helt halvt år. Og denne traileren fenget meg til de grader. Denne boken måtte jeg lese. Så i påsken lånte jeg denne av ett familiemedlem, og jeg var frelst! For en bok og for en fantastisk og rørende historie! Og det var jo så langt fra krim som man kan komme. Men jeg elsket boken! Hver kveld, etter at ungene var lagt begravde jeg ansiktet i boken. Noen tårer ble felt i ny og ne, og jeg fniste også litt for meg selv til tider. Og det tok ikke lange tiden før boken var lest ut! Jeg fikk definitivt en ny favorittbok!

Når denne boken kommer som film på kino kommer du til å finne meg i kinosalen på en av de første visningene. Jeg klarer knapt vente! Heldig vis kan tiden forkortes litt, for bok nr to i samme serie ligger og venter på meg! Og jeg har store forventninger.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits