Bilbingo - en genial oppfinnelse!

I dag har vi kjørt noen timer i bil. Vi har bært på besøk hos en kamerat av min kjære samboer. En herlig familie som jeg er veldig glad for at jeg endelig fikk treffe!

Lars-Andreas er nok som de fleste andre barn når det gjelder å kjøre bil. Jeg aner ikke hvor mange ganger han sa "er vi fremme snart?" eller "er det langt igjen nå?" Og det var da jeg dro frem den mest geniale oppfinnelsen til lange bilturer! Nemlig bilbingo! Lars-Andreas ble super giret med en gang. Konkurranseinstinktet kikket inn og han sperret opp øynene! Dette skulle han vinne!

Han så både traktor, overgangsfelt skilt og 60-sone skilt! Til slutt ropte han ut, i ren ekstase, BINGO! Og jaggu hadde han rett. Han hadde bingo. Ny runde, like ivrig og nok en seier på den 5-år gamle gutten min! Og plutselig var vi fremme! "Det gikk jo fort når jeg hadde noe annet å tenke på" sa han så fint når vi stoppet bilen.

Så til dere som skal ut på tur med barn i baksetet, kjøp dere ett bilbingo! Det vi brukte kommer fra Sjarmtroll.no :)

Én kommentar

Veronica S

21.03.2016 kl.20:39

Jepp..veldig genialt.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits