Girls night out!

I går var en nydelig dag! En dag som ble brukt på familie.

Dagen startet med at gjengen her hjemme tog toget til Bergen Sentrum. Det var tid for litt shopping. Med lønnen trygt plassert på konto dagen i forveien må man bare benytte mulighetene. Og jaggu kom vi ikke over ett kupp!

På gsport på Bergen storsenter hadde de ski salg og der fikk vi twin tip ski til Lars-Andreas til 600,- med binning! Noe vi helt klart ikke kunne takke nei til. Det ble en enkel lunsj på mc Donalds før vi toget hjem igjen. Akkurat i tide til at jeg fikk stelt meg og pyntet meg før dagens høydepunkt!

Nå var det nemlig tid for at søstrene Sisters skulle på vift!

Jeg var så utrolig heldig å vinne middag for 4 på Egon Bristol i Bergen, etterfulgt av "I blanke messingen" på Fyllingsdalen teater! Og for en kveld! Hvor ofte har du vært på en restaurant der du kunne velge fritt fra menyen uten å tenke på pris? Jeg har aldri! For sånn var det. Og siden maten på Egon er fantastisk måtte vi jo benytte oss av denne muligheten! Det ble forrett, hovedrett og dessert på hele gjengen. Brus, vin, baileys og irish coffe til drikke! På ett tidspunkt var det nok like før samtlige av oss måtte åpne bukseknappen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og for en mat! Kyllingvingene til forrett var helt klart min favoritt! NAM! Baconsurret indrefilet til middag var himmelsk. Medium stekt og helt perfekt! Og Snickers is til dessert var prikken over i'en! Og for en oppvartning vi fikk. Hyggelig personale. Så imøtekommende og latteren satt løst hos de også (noe den selvfølgelig gjord på oss). Jeg tror ikke jeg finner noe å klage på!

Så gikk (eller rullet) vi videre til Fyllingsdalen teater for "i blanke messingen". Lite og intimt teater, noe som er veldig positivt! Og forestillingen levde absolutt opp til forventningen. Kjempe flinke skuespillere. Dessverre ble vi snytt for forestillingens høydepunkt da de presterte å sette lyskastere på oss i det siste klærne falt. Hehe! Men anbefaler å ta en tur på dette stykket om du ikke alt har vært!

Tusen takk for en super kveld til mine nydelige søstre og ikke minst Egon Bristol som gav oss denne muligheten!

Én kommentar

Thea Linni

20.03.2016 kl.09:12

Hørtes ut som en herlig dag:)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits