En overveldende respons!

Når min lille blogg plutselig får nesten 1000 lesere på en dag, da har man lov å være fornøyd! Og da har man nådd frem med det man ville. Man har fått delt en historie med en happy ending, og man har gjerne inspirert andre! Da kan man smile! 

Jeg har fått mange positive kommentarer fra kjente og ukjente på facebook. Det varmer! 

Så kom det ett spørsmål fra ett par bekjente. "Men Anne, jeg har vært med deg mye når dette har pågått... men jeg har ikke merket noe på deg, og ikke har du sagt noe heller." Og det stemmer nok veldig godt! For jeg har valgt å ikke snakke så mye om det. Det var nok tabu å snakke om. Flaut.... Helt til jeg en dag var på ett pårørende kurs gjennom landsforbundet mot stoffmissbruk, på hjellestadklinikken i Bergen. Den gangen ble vi fortalt at alle kjenner noen som kjenner noen, dette var ord som hjalp meg. Hvorfor skal man være flau over det. Sånn er det blitt og da kan man ikke gjøre så mye med det. Og ja, alle kjenner noen som kjenner noen. Jeg ble mer åpen om det, og det var jo helt sant. Når jeg snakket og foralte fikk jeg vite både det ene og det andre fra venner og bekjente. Alle kjente noen som kjente noen!Ellers har jeg en spennende nyhet å komme med. Min nydelige søster Iris skal på TV! Familiens kjendis! Onsdag tropper hun og sønnen Christoffer opp hos god morgen norge. Så følg med! Les mer HER!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits