Jeg er stolt av å være søster til en som kom seg ut av rus helvete!

- Det er et helvete, den rusen. Jeg stod med en fot i graven. Valget var enten/eller, sier Iris Beate Glesnes (44).

Slik starter artikkelen om Iris. Min 15 år eldre storesøster. Ett menneske jeg har blitt kjent med på ny, etter mange år der hun var "fanget" i ett rus helvete. Og jeg er stolt. Tenk at hun klarte det, hun kom seg ut av det. Hun valgte oss, familien sin. 

Artikkelen finner dere i den lokale avisen her vi bor. Arna, verdens navle. Den er verdt å lese, for det er en historie som kan glede og hjelpe. For det er faktisk mulig. Det tok sin tid før jeg klarte å tro, men hun har klart det. Og det vet jeg! Den storesøsteren jeg nå har fått tilbake kommer jeg til å ha for alltid, og det varmer mitt hjerte! 


HER kan dere lese artikkelen om min nydelige søster! 

Jeg har flere ganger startet på ett blogginnlegg om hvordan det har vært å være meg oppi alt dette. Og jeg har tenkt å fortelle dere det. Mye er fortrengt, men mye sitter fortsatt som spikret på minnet. Men det beste av alt, denne historien endte godt for oss alle! 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits