Hva venter jeg på?

Kjenner jeg er skikkelig utålmodig. I morgen åpner postkontoret igjen, og gjett om jeg skal der og hente pakken min!

Men dere lurer gjerne på hva jeg egentlig venter på?

Jeg har så smått startet å innrede Hannah-Emilie sitt rom. Jeg har hengt opp "prinsesse lysekrone", rosa gardiner og noen wall stickers. Møbler er det lite av ennå. Men det er der jollyroom.no kommer inn i bildet. For jeg venter nemlig på en nydelig bokhylle!

 

Bokhyllen kommer fra Alice & Fox. Den er i fargene Hvit/Natur og er en herlig bokhylle i moderne design, Hyllen består av tre hvite kvadrater som står på fire bein. Dette er en superfin innredningsdkorasjon som dessuten er perfekt å plassere bøker i, eller filmer eller leker! Passer både på barnerommet og andre steder i hjemmet.

Så nå skjønner dere vell hvorfor jeg er litt utålmodig? Skal bli kjekt å få denne på plass og få litt orden på lekekasser der inne. For i første omgang er det nok det den kommer til å bli brukt til.

 

#Alice&Fox #jollyroom #jollyroomno #mammablogg #mamma #jenterom #baby

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits