Fornuften seiret!

Som noen av dere sikkert leste her for noen dager siden, så hadde jeg vært og siklet på en babyzen yoyo trille. (Les mer HER) En liten lett og handy trille som er perfekt på reiser. Men det er vel det eneste den er perfekt til. Jeg var innom 2 butikker og prøvde den. Trillet rundt. La til og med Hannah-Emilie oppi for å teste. Og jeg følte meg sikker, denne trillen skulle jeg ha!

Men så, siste butikken jeg var innom. Der jeg tenkte jeg kom til å kjøpe min babyzen yoyo trille. Der dukket det opp en baby jogger city mini GT. Ikke like liten som babyzen, men lett og trille, super enkel å slå sammen og en perfekt joggevogn. Denne herligheten kostet halvparten av hva en babyzen ville koste meg.... og da var det fornuften slo inn. Hva skulle jeg egentlig med en babyzen yoyo? Hvor ofte er jeg egentlig på reise? Joda, den er liten. Men å trille på feks brostein (som det er litt av her i Bergen), det er vist ikke noe særlig. Og når snuppa lå i babydelen, så så jeg jo egentlig at hun ikke kunne ligge der i mangen mnd til. En joggevogn hadde jeg jo ønsket meg i lang tid. Og baby joggeren var herlig å trille! Og ikke det beste av alt den er liten og super lett å slå sammen!

Så da endte jeg opp med min helt egen røde baby jogger city mini GT! Og jeg er super fornøyd. Gleder meg maks til å bruke den. Tro meg, denne kommer til å bli brukt mye!
Har du en reisevogn du er fornøyd med? Denne kommer nok til å bli med på tur både til fjern og nær!

 

#mamma #mammablogg #baby #vogn #babyjogger #babyzen #shopping #fornuftig

4 kommentarer

Maren

09.09.2015 kl.21:50

Den var Kjempekul :)

Lars-Andreas og mamma

10.09.2015 kl.05:43

Maren: ja :) er veldig fornøyd!!

Maya Izabella

11.09.2015 kl.07:22

Nice jeg likte den

Lars-Andreas og mamma

11.09.2015 kl.08:09

Maya Izabella: ja, den var ganske bra ;)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits