Pakke i posten - jeg elsker det!

Sponset innlegg

Yey! Mandag fikk jeg pakke i posten. Mye raskere enn jeg hadde forventet, da innholdet i pakken ble bestilt torsdag kveld. Så det er det man kan kalle ekspress levering!

Jeg elsker å få pakker i posten, og det gjør helt klart Lars-Andreas også. Så pakken ble åpnet i bilen, før vi rakk og komme oss inn dørene hjemme. Selv om man ofte vet hva pakken inneholder, så er det jo like spennende. For man har jo ikke set produktet "live". Og som oftest ser det jo mye bedre ut "live".

Men nå lurer vell kanskje du på hva som var inni pakken?

Inni pakken lå det ID armbånd til både meg og Lars-Andreas. Og de var så utrolig mye tøffere i virkeligheten enn hva de var på bildet. Jeg likte de godt på bildene også, men det var noe med de! ID armbåndene kommer fra djuva.no. De har 3 forsjellige modeller du kan velge mellom. Og det beste er jo at den ene modellen er beregnet til barn. Og de har gjort det sånn at den kan brukes lenge. Vi fikk med 2 bånd i forskjellig str. Så er det bare å ta metallplaten med info på, på det båndet som passer best. Lars-Andreas, som er 4 1/2 år, måtte ha det minste båndet. Så da har jeg lagt vekk det største slik at han kan bruke det når han blir litt større.

Det geniale med ID armbåndene fra Djuva.no er at du kan skrive akkurat hva du måtte ønske på metallplaten. På Lars-andreas sitt står det navn, mitt tlf nr, pappaen sitt tlf nr og min samboer sitt tlf nr. Da er jeg hvertfall trygg på at en av oss får en tlf om Lars-andreas skulle forsvinne fra oss. På mitt ID armbånd har jeg Navn, at jeg er fra Bergen, Norway. Jeg har min samboers tlf nr og min mor sitt tlf nr. På de to neste linjene har jeg skrevet hvilken blodtype jeg har og at jeg er organ donor. Så her er mulighetene mange!

Jeg er hvertfall strålende fornøyd med både kvalitet og utseende på armbåndene. Og vi kommer til å bruke de masse. Lars-andreas likte sitt så godt at han helst ikke ville ta det av seg igjen på mandag, og det må jo være positivt?!

Vil dere lese mer om ID armbåndene fra djuva, så klikk dere inn på djuva.no eller dere kan sjekke ut DJUVA norge på facebook.

#djuvano #djuvanorge #idarmbånd #mamma #mammablogg #gravid #pakkeiposten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits