ID armbånd for både store og små!

I går kveld var jeg innom facebook for den vanlige oppdateringen. Facebook består jo ofte av mange unyttige annonser for alt mulig, og det er svært sjeldent at jeg biter meg merke i noen av de. Men i går kom jeg over en annonse fra noe som heter Djuva.no. De hadde en reklame gående for ID armbånd. Det som traff meg først var designet på disse ID armbåndene. Utrolig tøft designe, og det så absolutt ut som ett ID armbånd.Det som også gjorde denne typen ID armbånd så interessant var all informasjonen du kan ha på det. Bortesett fra ditt eget navn kan du ha pårørendes tlf, allergi informasjon og ellers det du føler at andre bør vite om deg. Utrolig smart!

Tenk deg at du en kveld er på joggetur. Du har ikke med deg noen form for ID, for det er ikke vanlig å ha med seg når man skal ut for å jogge. Plutselig får du ett illebefinnende og blir liggende livløs på gaten. Folk strømmer til for å hjelpe, men ingen vet hvem du er. Ingen vet om du har noen sykdom, eller en allergi eller noe helt annet som ligger bak det som akkurat har skjedd. Heldig vis har du kjøpt ID armbånd fra djuva. De som er der for å hjelpe har fått tak i din mann/kone som kan fortelle at du er hyperalergisk mot vepsestikk. Du trenger medisin fortest mulig for å overleve. Denne informasjonen hadde hverken de som hjalp deg der og da, eller helsepersonell funnet ut av like fort. Så takket være ID armbåndet så overlevde du!

Det som også er svært positivt med disse armbåndene er at du får de til både voksen og barn. Jeg har lenge vurdert ID armbånd til Lars-Andreas, men ikke funnet noen som har falt i smak. Så det første spørsmålet jeg stilte på djuva norge på facebook i går var om de faktisk hadde disse i barnestr. Og det fikk jeg jo da bekreftet. Grunnen til at jeg ser en så stor verdi i å ha dette på ett barn, er om barnet skulle forsvinne fra meg i en stor folkemengde. Alle vet jo hvor selektiv hørsel en 4-åring kan ha, og da er det desverre fort gjort. Så Lars-Andreas skal få seg ett ID armbånd fra djuva og det skal brukes første gang på 17.Mai!Så jeg har bestilt ett armbånd til meg, og ett til Lars-Andreas. Gleder meg til de kommer i posten!

FØLG MED HER PÅ BLOGGEN! I MORGEN BLIR DET EN GIVE AWAY DER DU OGSÅ KAN VINNE ETT ID ARMBÅND FRA DJUVA. TA EN TITT PÅ DJUVA.NO FOR Å SE HVILKEN FARGE DU ØNSKER DEG!

#djuvanorge #djuva #idarmbånd #barn #voksen #gravid #mamma #trening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits