Hvem er egentlig jeg?

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvem jeg egentlig er. Alle vet jo at jeg er en ung dame fra Bergen som snart er to barns mor. Men de fleste av dere lesere vet ikke så mye mer enn det. Så her kommer 10 "inside information" spørsmål og svar om meg:

1. Hva heter du?

Jeg heter Anne Cecilie. Jeg blir vanlig vis bare kalt Anne. Men de siste årene på jobb er jeg plutselig blitt Anne Cecilie siden vi var to som het Anne. Litt vanskelig i starten, men jeg ble fort vant til det.

2. Hvor bor jeg?

Jeg bor i den største bydelen i Bergen, nemlig Åsane. Her er jeg født og oppvokst og trives utrolig godt. Men om ikke lenge flytter vi fra Åsane. Da er det en annen bydel i Bergen som blir vår hjemplass, nemlig Arna.

3. Hvor gammel er jeg?

Jeg er født en kald Januardag i 1986. Jeg er for tiden inne i mitt siste år i 20-årene. Neste gang jeg fyller år, så bikker jeg inn i de voksnes rekker og blir 30.

4. Hva ville jeg bli når jeg ble stor? Og hva ble jeg?

I min barndom ville jeg, som mange andre, bli dyrlege. Når jeg ble litt eldre ville jeg ut i nordsjøen. Jeg begynte på GK mekanisk og VK1 maskinfag. Men i løpet av tiden på videregående endret jeg mening. Og plutselig ante jeg ikke hva jeg ville. Så jeg tok allmenn påbygg og så ett friår. Første halvdel av friåret jobbet jeg i skolen og på SFO på Apeltun. Her var det en SFO leder som mente jeg helt sikkert kom til å bli førskolelærer, noe jeg nektet på da. Så begynte jeg å jobbe i barnehagen som min søster drev. Og det var her jeg virkelig fikk mersmak på det å jobbe med barn. Så jeg endte opp med å søke førskolelærer på NLA, og ble ferdig utdannet førskolelærer i 2009.

5. Hvor jobber jeg nå?

Jeg jobber som pedagogisk leder i en barnehage i Åsane. Her jobber jeg med barn som er i alderen 2-6 år. Stortrives i jobben min!

6. Mitt favoritt reisemål

Jeg er en skikelig syden jente. Elsker å reise til syden land. Har vært mye i Tyrkia, og liker denne plassen. Men jeg er ganske sikker på at jeg hadde likt meg de fleste andre steder også. Har en drøm om en gang å bo på ett hotell i syden der vi har eget basseng rett utenfor terassen. Ellers så takker jeg ikke nei til storbyferie i London, eller en langhelg på svigerfamiliens hytte i Hardanger.

7. Hva ser jeg på TV?

Jada, jeg er en hotel cæsar fan. Ser fortsatt på hotel cæsar flere ganger i uken. Jeg er ikke avhengig, så er ikke krise om jeg går glipp av en spisode. Men jeg koser meg når jeg ser på det! Ellers så liker jeg matprogram eller gode krim serier! Ser mye serier på netflix med min kjære.

8. Har jeg søsken?

Jeg er yngst i en søskenflokk på 5. Jeg er rett og slett en atpåklatt. Det er 7 år opp til neste i flokken, og hele 15 år opp til eldste. Vi er 4 jenter og en gutt. Jeg er veldig glad i alle sammen!

9. Hvor mange er jeg tante til?

Siden vi er 5 søsken, så sier det jo selg selv at det er en del barn. Jeg er tante til 10 barn i alderen 3 år opp til 21 år. Første gang jeg ble tante var jeg bare 7 år gammel.

10. Tre ord som beskriver meg?

Hjelpsom, sta og emosjonell

Dette var litt om meg, og hvem jeg egentlig er. Kanksje det er mer dere lurer på? Det er bare å spørre, så ser vi om der er noe jeg ønsker å svare på!

#ommeg #hvemerjeg #spørsmål #svar #nyskjerrig #favoritter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits