Mormor dag!

Nesten hver tirsdag til Onsdag sover Lars-Andreas hos mormoren sin. Nesten hver onsdag går de i svømmehallen og på biblioteket. De to stor koser seg sammen. Det er så kjekt å se! Den tiden er svært verdifull for begge to. Mormor og Lars-Andreas tid! Det er gull verdt det.

Jeg leverer Lars-Andreas der etter svømmekurset om tirsdagen. Da pleier de å koke egg. Lars-Andreas elsker egg, spesielt hos mormor. Der får han krydder og smør, masse smør. Så får han sove i sengen med mormor. Morfar blir kastet ut og må sove på gjesterommet. For er det mormor og Lars-Andreas tid, så er det mormor og Lars-Andreas tid.

Onsdag morgen spiser de frokost sammen. Som oftest er det egg, grøt og masse kos! Så finner de på noe formingsaktivitet. Tegner, maler, limer og klipper. Er været fint så går de ut og leker. Tidlig om morningen.

Så går turen i svømmehallen. Der er det mormor og Lars-Andreas og alle de gamle damene. De gamle damene synes Lars-Andreas er så flink. Han flørter med de og elsker å være midtpunktet. Svømmer om kapp, hopper fra kanten og bare smiler. Han får alltid kommentarer. Og han elsker det.

Etter badingen er det tid for lunsj. Da spiser de skive i svømmehallen, før de går på butikken og kjøper eventyrsjokolade. De koser seg!

Så tar de bussen til biblioteket. Her leser de. De leser mange bøker. Koser seg og ler. Lars-Andreas får alltid velge noen bøker han tar med seg hjem. Der leser han bøkene igjen og igjen sammen med morfar. Og hver gang han er på besøk, så elsker han at morfar leser for han. Der får han inn litt morfar og Lars-Andreas tid også! Han storkoser seg!

Jeg er så taknemlig for at min sønn har noen så fantastiske besteforeldre! En mormor som setter av en hel dag til bare kos. Alt på Lars-Andreas sine premisser. Og en morfar som tar seg tid til å lese. Lese og lese, akkurat de bøkene Lars-Andreas ønsker.

Tusen takk til mine fantastiske foreldre! Takk for at dere tar dere tid. Lars-Andreas setter stor pris på dere. Og når han har det bra, så har også jeg det bra!

Tre generasjoner! Min fine mamma, Lars-Andreas og meg! Fotograf Wenche Christin Olsen/Memoria fotografene

#mamma #mormor #morfar #memoriafotografene #familie #kjærlighet

6 kommentarer

22.04.2015 kl.20:47

Kjekt å lese☺tørket en tåre i øyekroken. Og ja du har noen fantastisk flotte foreldre og Lars-Andreas noen flotte besteforeldre☺☺☺☺☺

Lars-Andreas og mamma

22.04.2015 kl.20:56

Anonym: Kjekt å høre at du likte det jeg skrev. Hadde unnet alle barnebarn sånne besteforeldre :)

Anne Lise

22.04.2015 kl.22:08

Herlig mormor og morfar da. Han er skikkelig heldig Lars-Andreas :)

22.04.2015 kl.22:27

glemte å undertegne. Helsing svigerfar☺

Lars-Andreas og mamma

22.04.2015 kl.22:34

Anonym: Var faktisk det vi tenkte ;)

maiken

23.04.2015 kl.02:33

Heldige dere alle, er så viktig med god kontakt mellom generasjoner. og spesielt god familiekontakt.Og så fint at dere leser med han, det vil han ha stort utbytte av senere ...

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits