Hva skjulte seg i pakken?

Sponset innlegg

Da er det vell på tide å fortelle dere hva som var inni pakken fra jollyroom.no.

Som dere så var det en stor pakke. Det var ikke lett å få den inn i min lille bil. Men heldig vis veide ikke pakken noe særlig, så det var ingen problem for min kjære og "stable" den slik at den fikk plass. Så heldig vis fikk vi den med oss til slutt!

 

Siden det ennå er 1 1/2 mnd til vi flytter inn i den nye leiligheten vår, så tok vi pakken med hjem til mine foreldre. Der oppbevarer vi alt vognen og sengen til lille snupp. Jeg klarte nesten ikke vente med å åpne pakken, så vi fikk den så vidt inn i stuen før jeg begynte å pakke opp. Jeg elsker pakker! Og hvertfall når de inneholder ting til den nye verdensborgeren jeg har i magen!

 

 

Og jeg ble ikke mindr fornøyd når pakken var åpen og produktet var pakket ut! Jeg var rett og slett i ekstase! For inni pakken lå det nemlig en petite chèrie moses basket, i fargen aprikos. Den var nydelig! Og jeg elsker fargen! Og ikke nok med kurven, men det fulgte også med ett gyngestativ. Så med kurv og gyngestativ så blir det en vugge.

 

 

Min kjære hadde jo selvfølgelig ikke noe valg. Han måtte skru opp gyngestative umiddelbart. Jeg klarte ikke vente på å se hvordan det endelige resultatet ble. Heldig vis var gyngestativet ganske lett å skru sammen, så det gikk fort. Og når kurven tok plass oppi stativet tror jeg at jeg smilte fra øret til øret! Jeg så for meg den lille prinsessen vår ligge oppi der og sove. Hun kommer nok til å elske den like mye som mammaen gjør.

Det som er supert for oss med denne vuggen er at den ikke tar stor plass. Den er liten og kompakt. Og siden vi ikke får en kjempe stue i nye huset, så passet denne perfekt! Så om du egentlig ikke har plass til noe vugge i stuen, så er denne absolutt å annbefale. Den får plass over alt. At kurven kan taes av er også en stor fordel. Da kan vi ta den med når vi feks. skal på overnatting til svigers. Så kan lille snuppa sove i den der også.

Krybben finnes i mange fine farger. Blandt annet i blå, cream, hvit og rosa. Men min favoritt er denne aprikosfargen. Så frisk og fin!

Nå håper jeg de siste 11 ukene av svangerskapet flyr avgårde slik at lille snupp kan få prøve den nye vuggen sin.

 

Har du lyst å vinne en slik petite cherie moses basket inkl gyngestativ? I valgfri farge? Da må du følge meg på instagram under annejenssen. Konkurransen kommer i løpet av dagen!

Ta gjerne en titt på jollyroom.no for å finne kurven i din favorittfarge!

(For å få informasjon når konkurransen er lagt ut, så lik gjerne siden min på facebook HER)

#jollyroomno #petitecherie #mosesbasket #vugge #kurv #baby #nyfødt #mamma #gravid

3 kommentarer

silje Marie

19.04.2015 kl.20:52

elsker bloggen din! Fast leser hos deg <3 akkurat startet å blogge selv, så hadde vært utrolig koselig å fått en tilbakemedling av en så fantastisk blogger som deg!!! bloggen min er www.siljemarieam.blogg.no

Katarina Isaksen

19.04.2015 kl.21:02

Utrolig søt kurv. Jeg venter i spenning på insta. Samboeren min og jeg venter en liten jente til sommeren og denne står garantert på ønskelista. :) som førstegangsmamma var det utrolig gøy å komme over bloggen din. :)

Lars-Andreas og mamma

19.04.2015 kl.21:05

Katarina Isaksen: Da kan dere se på instagram :) konkurransen er i gang :D

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits