Hvorfor A menneske?

Klokken er 08:00. Ute er solen stått opp og fuglene synger. Jeg ligger og vrir meg i sengen. Det er lørdag og jeg har barnefri.

Jeg klarer ikke sove mer. Prøver å slappe av, ha øynene lukket, men alt er umulig. Jeg er lys våken... Min kjære sover som en stein, ett prakteksemplar av ett B menneske.

Jeg har alltid vært sånn. Når jeg var yngre våknet jeg alltid til samme tid, hver dag! Jeg trengte ikke vekkerklokke eller en masete mor. Jeg sto opp av meg selv, hver dag. En fordel med dette er jo at jeg aldri har forsovet meg til noe. I en alder av 29 år tror jeg ikke det er mange som kan si det! Men jeg kan; jeg har aldri forsovet meg til noe!

Når kvelden kommer, da er jeg trøtt. Til vanlig legger jeg meg mellom 22 og 23. Da er jeg virkelig klar for søvn. Litt kjedelig når man har lyst å sitte oppe, men kroppen stritter i mot! Og når man har en kjæreste som er B menneske! Men sånn er det, og jeg tror jeg har prøvd det meste for å vende meg om. Men nå tenker jeg, som snart to barns mamma så er det nok like greit å være A menneske. For det er de fleste barn!

2 kommentarer

Tone Iren

18.04.2015 kl.09:17

Helt sant :-)

Lars-Andreas og mamma

18.04.2015 kl.09:22

Tone Iren: :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits