En liten utblåsning fra en liten blogg

Kjære lesere!

Dette er ett innlegg til deg. Dette er en takk for at nettopp du leser bloggen min. At du gir meg lysten til å blogge mer når jeg trykker inn for å sjekke statestikken.

I går fikk jeg en mail fra en nettbutikk som selger barneutstyr. Jeg hadde for en mnd tid siden sendt de en mail ang sponsing. Svaret som kom i går var: beklager, din blogg er litt for liten for ett sammarbeid med oss. Ta kontakt når du har flere lesere! Dager der jeg skriver innlegg kan jeg ha 3-400 lesere på bloggen. Noe som må være greie tall for en i startfasen. Noe jeg er super fornøyd med! Men jeg er for liten.. Jeg er for liten for vårt langstrakte land!

Ikke har jeg silikonpupper og opperert nese jeg kan skrive om. Ikke ble jeg mamma som 16 åring, og bærer på en skam over at jeg snart har barn med to forskjellige menn. Ikke er jeg samboer/gift med en fotballspiller eller en komiker, men med en helt fantastisk førskolelærer. Og ikke er jeg ekspert på verken sminke, klær eller hår! Jeg er meg, og jeg skriver om det helt vanlige livet mitt. Om ting som opptar meg og ting jeg opplever. Om mammarollen og om graviditeten. Og det er dette akkurat du trykker deg inn for å lese! Nok en gang; tusen takk til deg som har lest min lille utblåsning! Tusen tusen takk til akkurat deg!

 

Og til slutt må jeg også få takke Jollyroom.no som var villig til å satse på min blogg. Selv om jeg er liten i forhold til norges toppbloggere. Sammen skal vi hjelpe hverandre! (Og for dere supre lesere så kommer det snart en konkurranse med en super premie som akkurat DU kan vinne!)

5 kommentarer

Spiremor - Emilie

16.04.2015 kl.15:28

Hei! Synes du har en fantastisk fin blogg og jeg er ofte inne å titter på hva som skjer i graviditeten din spesielt nå som jeg også venter, like etter deg.

Jeg også har fått lignende beskjeder fra tidligere blogger jeg har hatt, og det er jo som du skriver en hverdagsblogg som tar for seg noe annet enn sminke, klær og hår. Det hadde vært så kjedelig om alle slike blogger skulle være like, så jeg er glad du er som du er og står for det :) Stå på :)

Lars-Andreas og mamma

16.04.2015 kl.17:11

Spiremor - Emilie: takk for fin kommentar :)

mediakaos

16.04.2015 kl.22:30

Lykke til !

Lars-Andreas og mamma

16.04.2015 kl.22:38

mediakaos: takk :)

17.04.2015 kl.00:37

http://verdenom16.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits