Nytt hus - nye muligheter

Åååå som jeg gleder meg til å flytte! Gleder meg til å få noe eget, noe som er vårt. Noe vi betaler på som går tilbake til oss selv. Dette ser jeg virkelig frem til!

Siden jeg og min kjære ble samboere har vi leid en leilighet i Bergen. Leiligheten er i grunnen grei str på. Vi har to soverom, stue/kjøkken/gang i ett, bad og vaskerom. Det er plass til oss, oss tre. Men når vi er to mennesker som kommer sammen, og begge har med seg ting og tang som skal få plass i leiligheten.... da ser det bare rotete ut! Og sånn er det her nå! Hvor stor denne leiligheten er, det aner jeg faktisk ikke. Men det jeg vet, det er at når vi nå går fra 3 til 4 i familien, så er det ikke plass lengre!

Høsten 2014 var en spennende høst. Vi var på husjakt og gikk ukentlig på visninger. Det var ikke alt for mange leiligheter i vår prisklasse, så de som var grei de la vi som oftest inn bud på! Men for ett marked! Budrundene tok av, og vi satt igjen som spørsmålstegn hver gang; hvor tar folk pengene fra? De fleste leilighetene gikk for 3-500 000 over taks. Og da måtte man gjerne fikse ett kjøkken eller ett bad. En leilighet fikk vi faktisk tilslag på, men denne var det jo selvsagt noen som tok på forkjøpsrett.

Men en søndag klikket jeg meg inn på finn.no. 4-mannsbolig under oppføring. Overkommelig pris. Ferdig høsten 2015. Dette var noe vi måtte sjekke ut! Jeg kontaktet megler førstkommende mandag og skrev meg på interesselisten. Så kjørte vi ut for å se på beliggenheten og tomten, og vi ble absolutt ikke skuffet!

Så kom dagen da alle på interesselisten fikk beskjed om å legge inn "bud" (var jo fastpris), og finne ut hvilke av de 4 leilighetene man ønsket. Så kom det til å bli de som meldte seg ført på interesselisten som stilte først i køen! Jeg var på vei hjem fra jobb akkurat når denne beskjeden kom, og ble rimelig stresset! Vi måtte jo legge inn budet og det på den leiligheten vi ønsket mest!

Tror jeg kjørte litt over fartsgrensen for å komme meg hjem fortest mulig denne dagen! Og jeg fikk lagt inn bud på den leiligheten vi ville ha. Så var det jo bare å vente... var det noen som var før oss i køen? Eller lå vi godt ann?

Ikke lenge etter fikk jeg tlf fra megler. Graulerer, dere var de første som meldte dere på interesselisten så leiligheten er deres! Tårene trillet og jubelen sto i taket!

Siden da har vi vært gjennom mange valg. Skulle vi endre på noe? Varmekabler? Gulv? Og alt koster jo selvfølgelig ekstra.... Men vi har valgt ett annet gulv, andre gulvlister og varmekabler i stue/kjøkken som tillegg. Kunne nok tenkt å endre på mer også, men vi må tenke budsjett. Banken har jo gitt oss ett lån som vi ikke kan overskride.

Arbeidet med boligen har gått unna, og slik det ser ut nå så kan vi overta alt i Juni! Det er jo helt supert for oss. Nytt hus i Juni og baby i Juli! Kan det bli bedre? Vi er stadig ute og snoker på boligen, og det er fremgang hver gang. Nå kan vi bare glede oss og håpe tiden mot juni flyr avgårde!

Slik så det ut på utsiden for 4 uker siden, nå er de ferdige!

#nybolig #leilighet #flytte #gravid #bergen

2 kommentarer

mediakaos

15.04.2015 kl.09:28

Gratulerer så mye! Kjenner følelsen av å gå vente på både bud og innflytting! Lykke lykke til!

Lars-Andreas og mamma

15.04.2015 kl.10:28

mediakaos: takk for det :) blir spennende!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits