På kurs med utdanningsforbundet

Akkurat nå ligger jeg i en hotell seng. Jeg befinner meg på scandic hotell midt i Bergen sentrum. Utenfor hører jeg trafikken. Bergensere som er på vei hjem fra dagens gjøremål i sentrum eller timer på jobb. Jeg er helt alene og jeg slapper av!

Dagen i dag har gått med til kurs. Jeg er tillitsvalgt på arbeidsplassen min og er veldig engasjert i den "jobben". Så når utdanningsforbundet arrangerer kurs så er jeg som oftest med! I dag var det ungutvalget, ett av mange utvalg i utdanningsforbundet, som arrangerte kurs. Det er ett to-dagers kurs, så vi fortsetter i morgen. Derfor er det overnatting på hotell. På disse kursene er det alltid spennende og engasjerende tema. I dag har vi snakket om permisjonsreglement, fagforeningsbevissthet og til slutt snakket bloggeren Birgitte Fjørtoft om etikk og nærhet i arbeid med barn. Alle temaene ble lagt frem av engasjerte mennesker! Kjempe bra!

Så nå skal jeg bare slappe av noen timer før det er middag. Og så skal jeg legge meg og sove helt til i morgen :) ikke hverdagskost det!

Kanskje man kan kalle det husmorferie med spennende og lærerikt innhold?

Én kommentar

Bjarne

09.04.2015 kl.23:36

Ser du har fått med deg det viktigste i notatene:-) Flott med engasjerte tillitsvalgte som trives på kurs!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits