En dag på fjellet!

I dag var formen min såpass at jeg valgte å bli med Lars-andreas og min kjære på fjellet. Er så kjekt å se hvor flink han er blitt!

På fjellet møtte vi også min storebror med barn og min storesøster og hennes datter.

Dagens høydepunkt må ha vært når min søster på 44 år ble hentet av scooter på fjellet. Hun hadde rett og slett gitt opp! Tatt av seg skiene og begynt å gå ned. Heldig vis tok hun det med ett smil :) og da kunne vi le litt av det alle sammen!

Jeg satt stort sett med bålet og varmet meg.

Når Lars-andreas hadde stått en del i lillebakken, så var han mer enn klar for å ta stolheisen oppover. Da valgte jeg å dra til svigermor og kvile meg litt. Og jaggu ble det litt søvn også.

Halv fire hentet jeg to trøtte typer på fjellet! Lars-andreas sovnet ganske så fort i en stol etter han kom hjem. Var nesten umulig å vekke han etter en halv time. Men i frykt for at han ikke skulke sovne til kvelden, så måtte jeg få han våken!

Alt i alt ble dette en vellykket dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits