Å shoppe jenteklær

Å kunne handle klær til en liten jente baby er utrolig kjekt. Alle de små søte rosa klærene som henger på små kleshengere og frister i butikken. Jeg husker når jeg fikk Lars-Andreas for 4 år siden, når jeg gikk og handlet gutteklær. Alle de små kjolene som fristet en vordene guttemamma. Heldig vis fantes det løsninger den gangen også, og den løsningen fant jeg på Name It. Husker at i alle andre butikker var det bare jenteklærene som fristet. Men på Name It så var veggene fulle av de nydeligste små gutteklærene i med de fineste fargene og mønstrene.

Derfor faller valget naturlig på Name It nå når jeg skal ut og handle babyklær. Selv om denne gangen er det jenteklær som skal handles. Name It har det meste. Og det beste er at ikke alt er rosa!

For to dager siden var jeg innom Name It Åsane Storsenter. Og som alltid blir jeg møtt med smil. Denne gangen var det butikksjefen selv som lyste opp når hun så meg. "Hadde jeg vist du kom innom skulle jeg hatt klar den nye veggen." Den nye veggen spurte jeg litt undrende. Da fortalte hun om alle de nye vår og sommer varene som var kommet. Både til gutt og til jente. Denne damen vet at jeg virkelig elsker Name It sine klær! Så det tok ikke lange tiden før hun sto med hodet langt ned i kassene på gulvet for å vise meg siste nytt. Og siden hun vet akkurat hva jeg liker, så fant hun frem ett nydelig lilla sett. En bukse, en body og matchende smekke i en farge som minner om lavendel. Og jeg kjente jeg ble så glad, for det var ikke rosa. Greit at jeg har kjøpt mye rosa til prinsessen i magen, men det var veldig kjekt å kunne kjøpe noe annet for en gang skyld.

Jeg valgte å kjøpe settet i str 62. Har allerede ganske mye i str 50 og 56, så er greit å handle litt i neste str også. De små vokser fort!

Nå gleder jeg meg til å ta turen innom Name It i Åsane Storsenter igjen for å se den "berømte" veggen med siste nytt til disse små. Og jeg vet jeg ikke kommer til å bli skuffet!

 

#nameit #åsanestorsenter #shopping #baby #gravid #mamma #lavendel #jente

2 kommentarer

Gry O.

30.03.2015 kl.08:30

Enig! Name It har utrolig mye fint :) Lettere å finne fine klær til gutter der enn på andre steder...

Benedikte Dyrstad

05.06.2015 kl.18:53

Har selv handlet litt fra name it i dag! De har utrolig masse fint ^^

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits