Jeg må skryte litt!

(dette er ikke sponset reklame, men skrevet for å dele egne positive erfaringer)

Jeg hadde aldri hørt om denne nettbutikken før i helgen. Babybanden.no. Jeg var på jakt etter easy grow lite vognpose til snuppa i magen. Det resulterte i ett google søk der akkurat denne vognposen kom opp hos nettopp denne nettbutikken. 30% på utvalgte farger, kunne det bli bedre? Til vanlig koster denne posen 999,-, en helt grei pris det også. Men når man kan få den på tilbud, og i akkurat den fargen jeg øsnket meg? Da kan man ikke la ett sånn tilbud gå forbi i stillhet.


Jeg valgte å kjøpe denne posen i lilla. Føler det litt sånn at er det jente, så er det jente. Til Lars-Andreas hadde jeg det meste til vognen i svart. Så er gøy å kunne kjøpe litt friske farger denne gangen.

Men noen lurer vell kanskje på hvorfor jeg ville ha denne posen? Det er jo fordi den dekker mine behov nå som jeg får en sommerbaby. Og alle vet jo at her i Norge så kan temperaturen om sommeren variere veldig. Og da er det greit å ha en god pose og pakke snuppa inn i på de dagene det trengs!

Easygrow LITE er en lettere versjon av Easygrow som passer perfekt til vår/sommer/høst.
Posen kan forlenges 
Passer fint i bag og sportsdel

Easygrow LITE er laget  for trendbeviste foreldre som søker det beste for barnet. Posen har økologisk bambus og en myk bomull innside. Bomull er mykt og behagelig inntill barnet. Bambus er miljøvennlig og har helt unike egenskaper som varmer godt, er meget mykt og lun mot huden til barnet ditt. Yttertrekket er vindtett og vannavvisende med 5000mm vannsøyle.

Og for en rask levering av babybanden! Jeg bestilte denne posen på søndag, og Tirsdag var den klar til å hentes på posten! Ikke ofte man opplever en sånn rask levering! Så all creds til babybanden.no! Så skal du ha en god vår/sommer/høst pose, som barnet kan ha til det er 4 år, så ta en titt på babybanden.no.

 

#babybanden #easygrow #vognpose #lilla

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits