Årets vårdress

Som de to siste årene, kommer jeg også i år til å velge softshell dressen fra Name It til Lars-andreas. Dette er en dress jeg har vært super fornøyd med år etter år.

Grunnen til at jeg er så glad i denne dressen er mange. Softshell stoffet er ett behagelig stoff. Det er godt for en aktiv gutt å bevege seg i det. Dressen har en vannsøyle på 8000mm, noe som tilsvarer vanntett. Det betyr jo at dressen kan brukes i all slags vær. Noe som jeg også alltid har bemerket på disse dressene fra Name It er fargen. De har alltid så utrolig friske farger. En nydelig blåfarge og en herlig lillafarge. Nytt fra året er at dressene får mønster når vannet treffer dem.

HER kan dere ta en titt på dresse når den får vann på seg, og se det kule mønsteret som kommer!

Så har du ikke skaffet årets vårdress, så annbefaler jeg å ta en tur innom din nærmeste Name It butikk. Det er absolutt verdt å ta en titt :)

Min nærmeste Name It butikk ligger på Åsane Storsenter. Her finner du en ryddig og fin butikk med hyggelig personale!

 

#nameit #yttertøy #gutteklær #vårdress #åsanestorsenter

2 kommentarer

07.02.2015 kl.07:16

Jeg opplever de ikke puster så bra og barnet blir fort klam? Erfaringer her?

Lars-Andreas og mamma

09.02.2015 kl.14:02

Anonym: Dette er ikke min erfaring :) Jeg har ikke opplevd at poden har vært klam under den.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits