Konfirmasjonskake!

I helgen hadde jeg fått mitt aller første bakeoppdrag. Det var nevøen min som ønsket seg en kake til konfirmasjonen. Eneste kriteriet var at det skulle være sjokoladekake!

Sist helg laget jeg en "prøve" kake. Jeg hadde kjøpt inne mye greier på ebay som jeg skulle bruke for annledningen. Blandt annet en fotball. Kaken jeg laget sist helg var sukkerbrød, fylt med bringebær og krem og trukket med marsipan. Kaken ble no så som så, men jeg fikk hvertfall prøvd meg!Laget en rund form og to halve baller.

Resultatet ble sånn:

Men øvelse gjør mester, og det fikk jeg kjenne på! Denne helgen ble kaken og designet så mye bedre!

Valgte å lage en annas favorittsjokoladekake i langpanne. Jeg delte den i 3 deler og fylte den med kindersjokolade krem. Noe som smakte fantastisk godt! Så trakk jeg den med sukkerpasta. Fotballen på toppen var det ene sukkerbrødet jeg laget forigje helg som jeg frøs ned. Var like fint og ikke tørt denne helgen!

Jada, jeg vet at konfirmasjon skrives med N og ikke M. Dette byttet jeg like etter bildet var tatt.

Alt i alt er jeg fornøyd. Denne var bedre enn den sist, og neste blir nok enda bedre. Kanskje jeg får lage flere kaker fremmover?

 

#kake #sjokoladekake #sukkerpasta #skbrann #fotball #konfirmasjon

4 kommentarer

KreativPote

13.05.2014 kl.11:12

Kan tenke meg konfirmanten ble fornøyd :)

Tina

13.05.2014 kl.16:00

kaka så skikkelig fin ut :) Flink du er

Lars-Andreas og mamma

14.05.2014 kl.12:53

Tina: takk :)

FitoverFat

19.05.2014 kl.06:43

Så fin kake :) Tipper du får flere oppdrag etter dette :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits