Vinner av giveaway!

HURRA!

Jeg er vinner av nettbakeren sin give away på facbook!

Og i dag kom premien i posten, og jeg ble kjempe glad! Gikk mye fint! Og det beste var jo at tingen jeg vant var fra Villaperlesukker!

Fikk cupcakes sett, servietter, glitter og en sånn man stryker over marsipan/sukkerpasta når man har trukket kaken! Åååå så jeg gleder meg til å bruke alt sammen!

 

I helgen prøvde jeg meg også på nettbakerens sukkerbrød. Skal lage konfirmasjonskake den 11.Mai, så måtte lage en prøvekake på forhånd. Sukkerbrødene ble HELT perfekt, til tross for at jeg ikke har noe sikt.... jeg er flau for å si det, men jeg brukte faktisk en liiiiten te sil og siktet ganske mye potetmel og hvetemel.... gjett om jeg ble sliten i hånden etterpå da! *ønsker meg en melissikt*

 

 

Så trakk jeg kaken med den billigste marsipanen de hadde på rema, og noe sukkerpasta jeg hadde liggende. Den kaken jeg skal lage til helgen, den skal jeg gjøre meg mer flid med. Men nå fikk jeg no hvertfall prøvd ut idèen min!

 

 

Har dere lyst å treffe nettbakeren IRL? Ta turen på bakebutikken søte saker Torsdag 8.Mai mellom klokken 18:00 - 20:00. Her har de utrolig mye fint! Jeg har også hørt rykter om at nettbakeren skal servere deilig hjemmebakst.

 

#søtesaker #nettbakeren #sukkerbrød #fotballkake #brann #skbrann #vinner #giveaway #villaperlesukker

Én kommentar

Prinsessen

07.05.2014 kl.21:08

WOW for en stilig kake!

Koos deg videre ikveld, suss <3

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits