Dagens lunsj - kyllingsuppe fra Noka

Dagen i dag er preget av sykdom. Poden har fått influensa og ligger strak ut på sofaen. Dagen frem til nå har gått i ett, og jeg har rett og slett ikke fått tid til å spise. Så nå når det var lunsjtid var det fantastisk deilig å lage seg noe sunt og godt!

I pakken jeg fikk fra Noka for noen uker siden var det og med en del lunsj- og middagsretter. Så i dag plukket jeg meg ut en pose med deilig, kremet kyllingsuppe. Den er kjapp å lage og smaker utrolig godt. Og som en lunsj rett, så blir jeg god og mett av denne.

Du tilsetter bare 2 DL kokt vann, rører rundt og så er det bare og kose seg glugg i hjel!

Om du velger å bruke denne kyllingsuppen som en middagsrett kan du tilsette noen biter med stekt kyllingfilet. Da blir det ennå litt mer mat og man blir garantert mett! Det er også fult mulig å tilsette noe salt/krydder om du ønsker det. Jeg personlig synes smaken er god som den er og synes ikke det trengs noe mer krydder!


Som dere ser her inneholder en porsjon med kremet kyllingsuppe bare 202 kalorier.

For å lese mer om kyllingsuppen kan du trykke HER!

Lik Noka dietten på facebook og får med deg siste nytt HER!

 

#noka #lunsj #sulten #mett #sunn #godt

2 kommentarer

prinsessen

07.04.2014 kl.13:22

Så utroolig deilig! jeg vil haa

Masse klemmer fra Prinsessen <3

Lars-Andreas og mamma

07.04.2014 kl.13:25

prinsessen: :)

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits