Blink mints - testet av en 3-åring!

I går testet jeg 5 forskjellige smaker av blink mints. De 5 smakene var Sweet Champagne, Pink Grapefruit, Peach Berry, Cola og Lakris. Min favoritt et helt klart "cola" smaken, den kunne jeg forspist meg på! Hele testen kan dere lese HER!

I dag lot jeg junior i huset teste Blink mints. Lars-andreas er 3 år gammel, og super nyskjerrig. Så når han så de spennende eskene som lå på bordet i stuen, var han kjapp med å spørre "Ka e det mamma?". Så da måtte han jo nesten få smake. Og når han først hadde smakt på en drops, så fikk han like godt teste alle 5 smaken. Under veis spurte fortalte han hva han synes, og det var helt klart hva som var favoritten!

Først ut var min favoritt, cola.

Lars-andreas sine testresultater: "E det cola inni denne mamma? Denne var litt sur og litt hard. Denne likte jeg mamma."

 

Neste smak ut var Peach Berry.

Lars-andreas sine testresultater: "Den var rød, og den var ikke sur! Smakte fersken, eller jordbær, eller melon?! Smakte NAM mamma! Kan jeg få en til?" Helt klart Lars-andreas sin favoritt!

 

Den neste han ville teste var lakris.

Lars-andreas sine testresultater: "Dette er jo heia Vålerenga drops! ÆSJ! Den var ikke god." Denne kom ut igjen nesten med en gang. Likt den helt klart ikke!

 

Så var han kommet til Pink Grapefruit.

Lars-andreas sine testresultater: Litt skeptisk før han skal prøve denne. "Er denne god mamma? Smakte appelsinjuice! Denne var godt!"

 

Til slutt var det Sweet Champagne.

Lars-andreas sine testresultater: "Den var hvit. Denne smakte yoghurt mamma! Nam nam!"Lars-andreas sin favoritt var nok Peach Berry. Dette var den eneste han ba om å få smake en til av. Vil tro han hadde gitt denne full pott. Fem av fem diamanter! Cola, pink grapefruit og sweet champagne best også testen ganske så bra, og hadde nok fått fire av fem diamanter! Men lakris smaken var absolutt ikke en slager. Her kom det fort grimaser og den kom ganskje så kjapt ut igjen! Denne hadde nok bare fått en diamant av Lars-andreas.

Lik blink mints på facebook HER!

#blinkmints #likenshare #testpilot

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits