Blink mints - hva er din favoritt?

I dag kom det en spennede pakke i posten til meg. Pakken var sendt fra "likenshare" og innholdet hørtes veldig spennende ut! Jeg viste jo hva innholdet var, men synes alike vel det var spennende å åpne pakken. Inne i pakken lå det 5 pakker med Blink Mints. Hva er "blink mints" tenker vel kanskje du nå. Blink mints er små pastiler/drops som du får kjøpt i de fleste dagligvare butikker. De kommer i små, lekre esker med forskjellig farge og mønster. Likt for alle er at de har en liten diamant nede i høyre hjørnet av esken som gjør den ekstra spennende og lekker!

I pakken som jeg fikk i posten var det 3 "gamle" smaker og 2 nye smaker. Jeg har prøvd de fleste blink mintsene før, og har alltid vært fornøyd med smaken. Så jeg var veldig spent på de nye smakene til blink mints!

Først ut var den nye smaken "Sweet champagne". Designe på den boksen jeg mottok synes jeg var litt kjedelig. Hvitt og grått var ikke helt noe som fikk meg til å juble.

Smaken var heller ikke noe å skryte av. Jeg forventet meg en smak av champagne, men det smakte den hvertfall ikke. Den var syrlig på smak, og jeg følte nesten det var tilsatt kulsyre. Jeg klarte ikke å definere hva den egentlig smakte. Men som sagt, den smakte ikke champagne! Så fra meg blir det "diamantkast" 2.

 

 

Neste smak ut var den andre nyheten, "pink grapefruite". Designet på denne boksen var mye mer tiltrekkende. Den appelerte mer til meg! Mye mer friske farger! DENNE BOKSEN HAR MITT FAVORITT DESIGNE!Smaken var også mye bedre. Den var frisk og god på smak, og både smakte og luktet som grapefrukt. Denne får helt klart "diamantkast" 4. Designet trekker opp, men det som trekker litt ned er smaken som var helt grei, men ikke super god. Derfor blir det ikke 5 diamanter.

 

 

Den første jeg smakte av de "gamle" smakene var "Peach Berry". Designet på denne boksen var også helt klart noe spm appelerte til meg. Fargen er dus orange og det likte jeg!Smaken var utrolig god! Skikkelig frisk og litt syrlig. Fruktig og god smak! Tror jeg kunne spist en hel eske med disse på en, to, tre!!! Denne får helt klart "diamantkast" 5 av meg. Og det er fordi både smak og designe var virkelig bra!

 

 

Neste pakke ut var "Liquorice". Denne boksen appelerer helt til den yngre kundegruppen, og gjerne helst gutter. Svart, hvitt og grått med en ungdommelig og røff designe.

Smaken ble litt kjedelig. Det var noe jeg hadde smakt før. Så slo det meg, dette er jo gode gamle "knott" sin smak! Samtidig så følte jeg smaken er tilnærmet lik diverse andre drops typer med lakris smak. Denne får "diamantkast" 3. Hvorfor denne bare får 3 diamanter er fordi det blir for ensformig designe som appelerer til en type kunde, og smaken er for "vanlig".

 

 

Sist i testrunden var "cola". Designet var i grunnen ganske kjedelig. Brunt er ikke den fargen jeg går mot i butikken. Kanskje denne boksen skulle hatt ennå mer røde trekk i seg, og kanskje sterkere rødfarge?Smaken var akkurat noe for meg! Jeg er glad i cola, og denne smakte cola. Her har ikke blink mints "gått rundt grøten". Den smakte egentlig akkurat som cola is, og gav meg følelsen av sommer. Tror jeg skulle klart og forspist meg på denne smaken ja! Helt klart "diamantkast" 5! Selv om designet var kjedelig, så trekker smaken mye opp! DETTE ER MIN FAVORITT!
 

Q:Hva er din favoritt smak av alle blik mints`ene?

 

Lik blink mints Norge på facebook HER!!

 

#blinkmints #test #likenshare

Én kommentar

Lene Søderholm

28.03.2014 kl.10:34

Jeg liker cola og lakris

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits