Mine første ABC kort!

I går fikk vi pakke i posten. Lars-andreas var helt i ekstase da jeg fortalte han at denne pakken var til han. "Har postmann Pat vært her med pakke til meg mamma." Var det første han sa. Han var kjapp med å sette seg ned på gulvet og rive av papiret rundt pakken.

Lars-andreas skjønte ikke helt hva det var han hadde fått, men likte helt klart de artige bokstavfigurene som var avbildet. I pakken lå det nemlig en pakke med "Mine første ABC kort".  Lars-andreas var overivrig på å få åpne pakken med kort. Han var rett og slett så ivrig at en blomstervase med årets første påskeliljer gikk rett i bakken.

Da vi hadde åpnet pakken med kort, skjønte han raskt at det var avbildet en bokstav på hvert kort. Han var veldig opptatt av å finne sin bokstav og mamma sin bokstav. Bakpå alle kortene står det en liten regle, som oftest på rim. Og selvfølgelig er det bokstaven på fremsiden av kortet som står i fokus. Kjempe gøy!

Siden det snart var middagstid fikk vi ikke sett så nøye på kortene, men fikk lest det som sto på bokstaven L og bokstaven A. Jeg leste først og Lars-andreas gjenntok etter meg. Han synes det var veldig kjekt!

I dag er planen å ta med kortene på avdelingen min, i barnehagen. Der har jeg barn i alderen 3-6 år. Så får jeg erfare hvordan disse kortene kan fungere i en større gruppe.

Og det kommer helt klart mer tilbakemelding både på dette, og hvordan vi kan bruke kortene her hjemme til min viltre 3-åring!

Les mer om kortene, og bestill ditt eksemplar HER! Eller du kan lese mer om kortene, og printe ut noen av bokstavene gratis HER!


#ABC #abckort #alfabetika #lek #lær #barn2 kommentarer

Myiie - en mammablogg

25.03.2014 kl.08:44

Så moro med pakke da:) Fine kort!

Lars-Andreas og mamma

25.03.2014 kl.08:45

Myiie: Ja, de var kjempe gøye! Absolutt å annbefale til de som har barn!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits