Bitt av basillen

Helt siden jeg var på kake dekorasjonskur hos Kate Kippersund har jeg snoket på bakeartikler både hos norske nettbutikker, og på ebay. Jeg har bladd side opp og side ned, og funnet alt jeg vil ha! Men uten penger, så kom jeg ikke så langt. Så det var lykkens dag når lønnen kom på konto, og jeg endelig kunne trykke "legg i handlekurv" og så "gå til kassen". Så nå har jeg handlet masse på ebay!


Kaken jeg laget hos Kate!

Nevøen min har bestilt kake av meg til konfiirmasjonsen sin. Og jeg har funnet den perfekte kaken! Jeg velger å ikke legge ut bilde av kaken jeg har planer om å bake her, for jeg vil det skal være en overraskelse for nevøen min til konfirmasjonsdagen. Men etter 11.Mai, så skal jeg dele med dere lesere! Så dere får smøre dere med tålmodighet! Men dere kan jo forestille dere hvilken kake jeg skal lage når dere ser noe av det jeg har handlet på ebay!


Denne betalte jeg 55,- for!

 


Denne betalte jeg 44,- for!

 


Denne betalte jeg 45,- for!

 


Disse kostet 48,-!

 


For alt dette betalte jeg 121,-!

Føler jeg har gjort den god del gode "kupp". Eneste negative med å bestille ting fra ebay, er at de kan bruke fra 10 - 40 dager før de ligger i postkassen hos meg. Og kommer de ikke før om 40 dager, så må jeg ha en plan B på kake klar. Men jeg satser på at tingene kommer, og at jeg kan lage en prøvekake i starten av Mai!

 

#kake #ebay #bakeglede #shopping

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits