Vippe extension - modell på kurs!

I dag har jeg vært modell for en hyggelig, ung dame som var på kurs hos Miko`s negledesigne og vippe extensions i Bergen. Hun var helt nybegynner i det å legge på vippe extensions, men jeg synes hun klarte seg veldig bra!

I starten var hun veldig usikker, men det løsnet fort når Miko veiledet henne. Jeg merket at hun fort senket skuldrene og fant seg godt til rette med oppgaven. Kurset tok ca 3 timer, og jeg holdt på å sovne flere ganger under veis. Men i frykt for å få sove rykninger, eller å åpne øynene når jeg event. våknet igjen, så klarte jeg å holde meg våken. Det er vist ikke uvanlig å sovne under påsetting av vippe extensions, og det skjønner jeg godt!

Selv om hun ikke ble ferdig med ett fult sett med extensions på kurset i dag, er jeg super fornøyd med resultatet! Følte meg skikkelig fresh! Jeg har alt bestemt meg for å dra tilbake til Miko`s og få Miko selv til å fullføre, sånn at jeg får ett helt sett. Er veldig spendt på sluttresultatet, siden jeg alt nå synes det ser veldig bra ut!

Takk for at jeg fikk være modell i dag! Og takk til kursdeltageren som gjorde en strålende jobb! Dette kommer du til å klare kjempe bra i fremtiden!

FØR

ETTER

 

Ønsker du behandling eller kurs i vippe extensions? Ta kontakt på 97123345 eller mail: mikosnegledesign@gmail.com

Sjekk også ut Miko`s negledesigne og vippe extensions på facebook HER!

 

#Miko`s #Vippeextensions #modell

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits