På kakekurs hos Kate!

Sist søndag var jeg på kake kurs hos Kate Kippersund, damen bak "The Flying Cake" i Bergen. Dette var ett kurs jeg har sett frem til lenge. Jeg meldte først min interesse for kurs i høst, men dag var alle kursene full booket. Så dette er svær populære kurs! Så jeg satte meg på venteliste, og meldte meg raskt på når jeg fikk mail om nye kurs!

Kurset kostet meg 1000,- kroner og det eneste jeg trengte å ta med var ett forkle. Kate sto for alt av utstyr, kaken og pynten. Vi fikk også snacks og brus underveis og deilige, smurte rundstykker til lunsj! Og jeg skal love dere at dette var vell brukte penger! For ett supert kurs!

(Her ser dere Kate i full sving med å lære oss teknikker)

Egentlig var dette ett sløyfe kake kurs, men det Kate var mest nøye på var at kaken var bein og jevn. Hvordan vi pyntet den var opp til oss selv! Og da fikk jo fantasien virkelig kjørt seg.

Kurset varte fra 11:00 og skulle egentlig avsluttes klokken 15:30. Men det var ingen som var ferdig til da. Så Kate sa at vi bare kunne sitte til hun slukket lysene. Klokken ble 16:00 før jeg kom meg ut av dørene på kakestudioet på Midtun. Og da var det fremdeles en god gjeng som satt igjen og dekorerte kakene sine!

Jeg valgte å lage en ugle kake! Og jeg er veldig fornøyd med resultatet!

Her en bunnen av kaken min dynket med brus og syltetøy!

Kaken er fylt og dekket med sjokoladekrem. Kate var nøye på at kaken skulle være bein og at kremen skulle være jevn. Lærte mange lure triks for å få dette til!

Startet med pyntingen. Laget treet og blomstene. Uglekaken begynner å ta form!

Så var uglen på plas!

Kaken ble servert i min mors 53 års dag! Og alle synes kaken så bra ut, og at den smakte godt! Nevøen min bestilte også en kake til konfirmasjonen sin i mai!

Dette ble min første, men langt fra siste kake med dekorasjon! Jeg har alt vært inne på ebay og sett meg ut hva som skal bestilles når lønnen er på konto!

TUSEN TAKK TIL KATE FOR EN FANTASTISK DAG! JEG KOMMER HELT KLART IGJEN!

Besøk bergen kakestudio sine hjemmesiden HER!

#kakekurs #bergenkakestudio #theflyingcake #katekippersund #uglekake

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits