Pakke i posten!

Rett før helgen fikk jeg pakke i posten. En pakke jeg har sett frem til å få. Pakkens avsender var nokadietten og det var en spent Anne som åpnet den store esken som hun hentet på posten.

Det var en utrolig innholdsrik pakke. Jeg fikk litt av det meste! Noen middager, litt musli, noen sjokolader/barer med diverse smaker og selvfølgelig shake pulver. Så nå går jeg en spennende tid i møtet, for nå skal alt testet ut og jeg skal se effekt!

 

Til frokost i går prøvde jeg meg på chocolate og caramel musli, og det var en super nyhet som Noka har. For en god smak. Og så enkt og lettvint! Du tar bare posen i en skål, tilsetter 1 dl skummet melk og lar det hele svelle i 7-8 minutter. Så har du en super start på dagen! En absolutt favoritt!

 Til frokost i dag prøvde jeg meg på en shake. Jeg har alltid vært litt skeptisk til sånne shaker. Det ser absolutt ikke godt ut! Jeg tok en av posene med blåbærpulver og tilsatt lettmelk. Og denne smaken var jo kjempe god! Frisk på smak og ganske lettdrikkelig! Jeg hadde absolutt ingen problemer med å drikke dette. Så en positiv overraskelse!

Til lunsj i dag prøvde jeg også en nyhet. Nemelig en strawberry crispy jelly bar. Og nok en gang ble jeg overrasket! Denne var ikke tørr, slik jeg har erfart sånne slankesjokolader tidligere. Denne var frisk og god på smak! Og jeg ble faktisk mett av en sånn sjokolade!

Så langt er jeg positivt overrasket over Noka. Men jeg har ennå mange produkter igjen å teste! I morgen skal jeg teste Noka til alle måltid! Så da blir det sepnnende å se hvilken middage jeg ender opp med å smake i morgen!

Vil du lese mer om NOKA? Se HER!

 

#Noka #Nokadietten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits