Hvorfor er det så dyrt?

Jeg skjønner det faktisk ikke. Hvorfor skal man måtte betale en hel formue for å få klippet håret på barn?

Jeg har pleid å klippe Lars-andreas helt selv. Bare tatt det med maskin. Kjapt og enkelt og ikke minst helt gratis! Sånn som dere ser på bildet under er sånn han har pleid å være!


Men nå har jeg spart en stund. Jeg har ikke klippet han siden jul. Jeg har hatt lyst å få klippet en frisyre på gutten min. Er så kjedelig å alltid ha det korte håret som er like langt alle plasser. MEN..... det koster jo som sagt en helt formue! Hvordan kan frisørene ta mellom 310,- og 480,- for å klippe en gutt på 3 år? Det er jo helt fantastisk! En sånn klipp tar ikke lange tiden. Det er ikke snakk om mye hår. Når jeg ringte rundt til de forskjellige frisørene i området her vi bor, så hadde jeg sett for meg rundt 150,- - 200,-. Men nå den billigste kunne klippe for 310,- og den dyreste gav meg en pris på 480,-. DA fikk jeg nesten sjokk!

Så det jeg lurer på er, hvor klipper du ditt barn og hva koster det?

#frisør #barn #hårklipp #frisyre #dyrt

7 kommentarer

CAMILLA

04.03.2014 kl.14:54

Bra skrevet. Ja, hvorfor skal det være så sykt dyrt? Det er jo bare for å tjene penger. Helt sykt.. Ha en fin dag videre :-)

Lars-Andreas og mamma

04.03.2014 kl.15:02

CAMILLA: Nå har jeg faktisk fått time hos en lærling til han. Så da får vi se! Blir hvertfall billigere (men glemte å spørre om pris) :P

04.03.2014 kl.20:08

De klipper nok for å tjene penger ja ;)

Lars-Andreas og mamma

04.03.2014 kl.20:55

Anonym: men det får da være måte på ;)

04.03.2014 kl.23:04

Hvis man ikke er villig til å betale det det koster får man heller la være... Alt koster, til og med å klippe håret til et barn.

Agnethe

05.03.2014 kl.20:53

Heisann:-D jeg skjønner at du syns det er dyrt og få klippet din sønn:-/ jeg skal gi deg litt informasjon som frisør hvorfor det er dyrt. Dere er vår lønn, for og si det enkelt, selv om barnet er 3 år, er det ikke sikkert det er bare bare og klippe han, han er liten og det kan være at han er litt "redd" for oss som er frisører siden vi ikke er deg, og det kanskje tar litt tid for og få han til og godkjenne oss som skal klippe med saks i håret hans, for mange barn er saks farlig ( som mor og far selvfølgelig skal si til barnet sitt) og da er det ikke alltid like lett, for oss er tid penger. Vi skal gjøre en grundig jobb så at dere foreldre skal få en ordentlig klipp på deres barn, men det er ikke alltid like enkelt når barnet ikke alltid sitter stille:-) og vi må da være tolmodige og passe på at vi ikke klipper en jafs her eller der:-) hadde vi kunnet ta 2 barn på 15min hadde prisen vært mye annerledes, men siden mange barn ikke alltid sitter rolig og stille så tar det ofte en halvtime:-) vi går på provisjon og for og nå opp så må vi ha så og så mye i timen, vi har liten timelønn og vi er veldig avhengige av og nå opp til provisjon for og få en god lønn. Det vill også si at vi kan ikke ta oss noe mindre, vi gjør faktisk en jobb, vi har verdens lengste frisør utdannelse og vi ligger på topp i friserring i hele verden, nettopp fordi vi har en lang utdannelse:-) vi i vår salong setter alltid opp en halvtime på barn, mye på grunn av at vi ikle vet hvordan barnet er som person, noen er lette og sitter rolig, mens andre hyler og skriker og ikke vill klippe seg, derfor må man ta seg betalt, visst ikke kunne vi tatt en annen kunde i stedetfor:-) håper du skjønte litt av greia:-) jeg er ikke så flink med og forklare ting:-) men jeg prøvde;-)

Lars-Andreas og mamma

05.03.2014 kl.21:17

Agnethe: takk for godt svar!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits