Pakke i posten - min favoritt!

Sponsor

I går fikk jeg pakke i posten. Dette er noe jeg har ventet på lenge, og endelig kom den!

 

 

Og jeg må si jeg var strålende fornøyd med innholdet i pakken, for inni lå det nemlig en 2XU tights med BLÅ X. Og den var like kul som jeg trodde.

 

 

2XU har vært en klar favoritt for meg på treningsklær fronten! Helt siden jeg fikk min første tights i hende har jeg digget dette merket! Det er noe med stoffet og passformen som får meg til å misslike de andre tightsene jeg har. Så 2XU tightsen min har virkelig fått gjennomgå. Jeg bruker den til alt! Spinning, løping, turer på fjeller, i klatreveggen og på jobb. Og den passer til alt. Så nå er jeg veldig glad for at tights nr 2 fra 2XU er i hus, for den jeg har er meget godt brukt!

Så i morgen kveld bærer det avgårde på 60 minutters spinnig på nr1 fitness, og da skal tightsen få kjørt seg! Kommer med nytt innlegg etter morgendagens trening!

*Løp og kjøp*

Lik facebooksiden til 2XU HER!

 

#2xu #trening #tights

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits