På fremsiden av avisen (BA) "forside piken"

Jadda, i går havnet jeg på forsiden av en av Bergens største aviser. Og det var mot min vilje.Jeg var ikke særlig fornøyd når jeg kom på jobb og fikk se forsiden på avisen. Tidligere samme morgen fikk jeg en sms fra journalisten som intervjuet meg om at saken hennes, med bilde av meg, var havnet på første siden! Hun sa at hun ikke viste noe om dette når hun intervjuet meg pr. telefon torsdag morgen. Kjente med en gang angsten komme! Jeg er en person som er glad i oppmerksomhet, men det går en grense for meg også!

Saken inni avisen var bra. Det jeg hadde sagt kom riktig frem og jeg sto for det som var skrevet. Det skal hun ha skryt for! Artikkelen handler om motivasjon. Og er en etterfølgende artikkel til det intervjuet jeg hadde med samme avis i Januar. Jeg forteller litt om hvordan jeg har funnet motivasjonen til trening denne gangen!

Men jeg sender ett lite hjertesukk til avisen. Burde ikke jeg blitt opplyst om at jeg kom på første siden, før avisen kom på trykk? Blir jo jeg som fronter avisen, litt mot min vilje. Og jeg har også sendt en sms til journalisten som hadde saken der jeg uttrykket min missnøye. Men hun hørte jeg plutselig ikke noe mer ifra!

Men jeg kan nok ikke gjøre noe med dette. Gjort er gjort og jeg var plutselig "forside piken".

Håper dere tar dere tid til å lese artikkelen på BA.no.#avis #forsidepike #BA #motivasjon #trening

3 kommentarer

lineinspirasjon

22.02.2014 kl.22:12

Skjønner at dette ble veldig "skummelt". Ditt eget blikk som møter deg på hver butikk du kommer inn i på utgivelsesdagen....Men som du sier, du liker oppmerksomhet. Media bør en aldri stole på, de tenker jo kun salg.

CAMILLA

23.02.2014 kl.14:49

Journalisten burde i hvert fall sendt en sms og sagt at du kom på forsiden før trykkdag. Ha en fin søndag videre c:

Lars-Andreas og mamma

23.02.2014 kl.19:17

CAMILLA: Ja, det mener jeg også! Ble ganske sjokka!

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits