Ukens første treningsøkt!

Joda, jeg lovet dere oppdatering på Lørdagens skigåing samme kveld. Men den kvelden ble ikke helt som planlagt. Ca 3 timer etter at Lars-andreas hadde lagt seg kastet han opp. Sengetøy, gulv og do. Alt var fult i oppkast. Så når alt var vasket og fikset, så måtte jeg rett og slett legge meg! Og den natten ble det ikke mye søvn.... kom en del mer oppkast før han falt til ro. Jeg derimot, jeg lå på "allerten" hele natten. En liten bevegelse, og jeg hoppet opp!

Så i dag har vi hatt hjemme dag!

Men en liten tur innom Nr1 fitness ble det. Mamma passet Lars-andreas en times tid i ettermiddag, sånn at jeg kunne trene.

Ble samme programmet som jeg pleier i dag. 12 minutter med oppvarming på møllen. Kjørte gjennom programmet (økte med 5 kg på "sittups" apparatet), og avsluttet med 7 minutters gange i oppoverbakke på møllen. Ble god og svett i dag også!

Tights fra 2XU og tskjorte fra fjordårets Bergen City Marathon!

Til frokost i dag spiste jeg 1 DL med havregrynsgrøt uten noe på. Til middag ble det en liten porsjon spagetti med kyllingkjøttdeig og tomatsaus. Og masse grønnaker til! Til kvelds har jeg spist 2 rugsprø med kylling pålegg på! Nam Nam!

Har endt opp med mellom 6-700 kalorier i dag! Fornøyd med det!

#2XU #5:2 #nr1fitness #trening #bergencitymarathon

3 kommentarer

Christine

10.02.2014 kl.20:52

Så flott du er! :-) Er ikke det fryktelig lite kcal? Jeg er på diett nå og spiser over det dobbelte...

Lars-Andreas og mamma

10.02.2014 kl.21:08

Christine: Jo, det er ikke det som jeg bør. Bør i grunnen spise 1200 - 1500 kalorier, men jeg spiste så mye "drit" i helgen... så henter litt inn igjen nå :) Prøver meg også litt på 5:2 dietten, og da er det 500 kalorier 2 dager i uken. Tenkte å skrive mer om dette i morgen :)

Christine

10.02.2014 kl.21:09

Åja, da skjønner jeg :-) Jeg trodde du spiste så lite hver dag.

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits