Trening med mening!

Denne uken har i grunnen vært en grei uke! Jeg har trent jevnt, spist sunt og vært sånn noen lunde frisk.

Mandag løp jeg jo 4, 75 km. En løype jeg også løp den 6.Januar. Denne gangen ble det 4,25 minutter bedre enn sist gang. Og jeg er strålende fornøyd med egen innsats!Tirsdag var jeg på PT time med Josè på nr1 fitness i Åsane. Denne gangne gikk vi gjennom ett litt annet program. Ingen apparater, bare trening på egenhånd med vekter. Han overvurderte nok evnene mine litt, for han fyrte på med mye vekt. Til tider alt for mye. Men med hans hjelp kom jeg meg igjennom. Tenkte jeg skulle dere programmet med dere i løpet av neste uke. Om jeg kommer til å bruke det mye, det er ennå usikkert. Jeg er redd jeg kommer til å gjøre feil, og det gjør at jeg vegrer meg! Apparatene er vanskelig å feile på, så der er jeg trygg.

Onsdag var klatre dag. Ble bare klatring i 1 1/2 time, da motivasjonen dalte etter at jeg misset på en rute. Desverre... men sånn skjer av og til. Ikke vits å tvinge frem motivasjonen igjen. Men jeg ble både svett og sliten i løpet av økten!

I dag ble det egentrening etter jobb. Hadde tidligvakt, så jeg var på treningssenteret rundt halv 3. Da var det mulig å få seg en mølle, noe som er umulig på ettermiddagen. Jeg startet med å jogge lett i 15 minutter, før jeg gikk videre på apparatene. Til cool down tok jeg hurtig gange på møllen med en stigning på 5%. Kjente det godt i rumpen og lårene da ja!

 

Så denne uken har det blitt trening Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag. Og da kan jeg ikke klage!

#trening #nr1fitness #løpe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits