Det går bare en vei, og det er fremmover!

Da er dagens treningsøkt over! Og jeg må si jeg er strålende fornøyd med meg selv. Når man ser resultater på ting man gjør, ja da kommer motivasjonen for fult!

I dag har jeg droppet treningsstudio og heller tatt meg en løpetur ute. Samme løpeturen tok jeg den 6.Januar, første gang jeg trente på flere mnd. Og i dag så jeg virkelig resultater på at trening hjelper!

Løypen jeg løper er her i nærområdet. Enkelt og greit. Jeg løper fra ett postkassestativ like ved her jeg bor, utover mot en tippekiosk, der snur jeg og løper tilbake. Det er både oppover- og nedoverbakker på veien. En super løype! Og den er ca. 4,7 km lang. Er jo 5 km jeg satser mot, så da er dette en grei løype!

Og denne gangen løp jeg faktisk 4 minutter og 25 sekunder raskere enn sist! *lykke* Det er det vi kan kalle fremgang. Og jeg klarte å løpe hele veien!

Over ser dere sammendrag av de to rundene på samme løype. Den første økten er gjennomført 6.Januar, den andre er gjennomført 3.Februar.

Jeg kan desverre ikke regne med den samme fremgangen hver gang, men det er gøy! Det er gøy å se at det hjelper å trene.

Selv om jeg har vært syk de siste dagene klarte jeg å prestere i dag!

27.April er det 5km som gjelder. Bergen City Marathon, here i come!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lars-Andreas og mamma

Lars-Andreas og mamma

30, Bergen

Mamma til 2 :) Bloggen handler om storebror og lillesøster, hverdagen vår og hva vi driver med. Kopiering og misbruk av mine bilder vil bli politianmeldt. Vil du ha kontakt med meg så send en mail til annegjenssen@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin online counter

Kategorier

Arkiv

hits